reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wczoraj po szkoleniu pojechaliśmy jeszcze do marketu, bo w te tereny rzadko sie zapuszczamy, a mój mężulek upatrzył przecudny stojak na wino:tak::tak::tak::tak:

ja tu wchodzę, a tu przecena ciuszków dzidziowych. jak sie dorwałam, to mnie mąż nie mógł odczepić od stoiska bo już sklep zamykali. :baffled:
Ale pewnie mnie poprzecie, bo sztuka byłą po 5, 10 zeta, i nie mogłam się oderwać:tak::tak::tak:
a przy kasie wyszło, ze po 2,62:szok::szok::szok::szok::szok::szok: no szok:szok::szok::szok::szok:

No Sylka- pewnie ze Cie poprzemy. Faceci takich rzezcy nie rozumieją...
Dlatego ja dzis jade sama na zakupy po ciuchy dla bobasa.
Bo jutro to moj maz wleci do sklepu- powie- ten wozek, ta wanienka, ten spiworek i jedziemy do domu...
A ztym testem to rzezcywiscie jakies dziwne dni plodne wychodza...

Wiem..zapomniałam sie Was zapytac- czy macie takie cos czasem...
Otoz..od czasu do czasu czuje takie jakby ciagniecie po jednej strobie brzucha. Tak jakby cos rwało...To nie boli ale to jest takie tępe uczucie

Na razie jeszcze nic nie wiem co sie stalo, ze Paulina juz urodzila sama jestem bardzo ciekawa. Jak tylko uda mi sie do niej dodzwonic to zaraz Wam przekarze wiadomosci :-)

Asia popieram:tak::tak::tak:

bóle czasami mam ale takie mocne , ze nie mogę się ruszyć, na szczęście szybko przechodzi. zresztą jak jeszcze raz to będę miała to idę do gina:tak::tak:

Kaczusia informuj nas na bieżąco:tak::tak:

zapomniałam, wczoraj na szkole rodzenia położna uczyła nas przeć:-D:tak::tak::tak:

O MOJ BOZE LEDWO WESZLAM NA BB A TU TAKIE WIADOMOSCI:szok::szok::szok: JESTEM W SZOKU :szok::szok::szok: A DOPIERO CO CZYTALAM O ROZDWAJAJACYCH SIE LISTOPADOWKACH. PAULINEK OGROMNE GRATULACJE.

reklama
o Boze!!!!!!!! ja tez jestem w szoku!!!!!!
Paulinek- gratulki i cieszymy sie ze o nas pamietalas w takiej wznioslej chwili.
Kaczuszka- pisz jak tylko sie dowiesz bo my tu zachodzimy w glowe jak to bylo?

Do góry