Sylka to byli zaufani ludzie- juz kiedys robili mi salon na dole, zrobili bardzo ładnie- nie mialalm zastrzezen. Tym razem zostawilam ich samych w domu- oddali mi klucze jak bylam u rodzicow...A teraz mam za swoje. Durna jestem jak treep ze przed zaplaceniem nie sprawdzilam....
reklama
e-stera
Fan(ka)
Ja mam termin na 4 stycznia, czyli 2 tyg wcześniej niż Paulinek, a jestem 4 razy dziennie na no-spie.Chyba pora przygotować torbę do szpitala...................
G
goscinnie
Gość
Sylka nie mogę znaleźć info czy mozna na nim zamątowac fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix??
sylka_k
mama styczniowa 2008
no to rzeczywiście Asia sie nacięłaś.
ale przeczytaj to:
ja jak miałam faceta do położenia gresu na schodach przed domem to musiałam go na każdym kroku pilnować i tez był polecany.
okazał się jakiś czubek jadący na psychotropach.
Wypaćkał nam cały klej co za worek płaciliśmy 70 zeta, najdroższy jaki był, maiło starczyć i jeszcze zostać, a on w połowie roboty opowiedział, ze nie da sobie rady i ze odchodzi.
A ja na to , ze jedynie go mogę obciążyć za klej, bo musieliśmy jeszcze dokupować
tak się z nim głośno kłóciłam, że się mój mąż obudził i podsłuchał pod drzwiami , jak usłyszał o psychotropach to szybko sie pokazał, bo sie bał, ze mi krzywdę zrobi.
no, ale był ubaw.
ja byłam wściekła i nic mu nie chciałam zapłacić, a mój mąż, ze ma lepszy charakter od mojego charakteru chimery;-) i dał mu na leki
tylko, ze zostawił nas z połową roboty a tu mrozy się zbliżały i sam musiał dokończyć, bo żaden fachowiec nie chciał po nikim kończyć.
Dobrze, ze mój mężulek wszystko potrafi zrobić, dłużej mu zeszło, ale wygląda super
ale przeczytaj to:
ja jak miałam faceta do położenia gresu na schodach przed domem to musiałam go na każdym kroku pilnować i tez był polecany.
okazał się jakiś czubek jadący na psychotropach.
Wypaćkał nam cały klej co za worek płaciliśmy 70 zeta, najdroższy jaki był, maiło starczyć i jeszcze zostać, a on w połowie roboty opowiedział, ze nie da sobie rady i ze odchodzi.
A ja na to , ze jedynie go mogę obciążyć za klej, bo musieliśmy jeszcze dokupować
tak się z nim głośno kłóciłam, że się mój mąż obudził i podsłuchał pod drzwiami , jak usłyszał o psychotropach to szybko sie pokazał, bo sie bał, ze mi krzywdę zrobi.
no, ale był ubaw.
ja byłam wściekła i nic mu nie chciałam zapłacić, a mój mąż, ze ma lepszy charakter od mojego charakteru chimery;-) i dał mu na leki
tylko, ze zostawił nas z połową roboty a tu mrozy się zbliżały i sam musiał dokończyć, bo żaden fachowiec nie chciał po nikim kończyć.
Dobrze, ze mój mężulek wszystko potrafi zrobić, dłużej mu zeszło, ale wygląda super
sylka_k
mama styczniowa 2008
Albiniec włąśnie też by mnie interesowała taka informacja
spróbuję poszukać na necie, moze coś znajdę.
ale mój rozumek podpowiada mi tak:
te foteliki, które podałam pasują do MUTSY, a do mutsy pasują również maxi cosi więc może jest jakaś szansa żeby maxi cosi pasował na CAUSALPLAY
spróbuję poszukać na necie, moze coś znajdę.
ale mój rozumek podpowiada mi tak:
te foteliki, które podałam pasują do MUTSY, a do mutsy pasują również maxi cosi więc może jest jakaś szansa żeby maxi cosi pasował na CAUSALPLAY
O rany! Normalnie mnie zatkało. Oczywiście gratulacje dla Paulinek:-). Trochę się przestraszyłam, bo te moje skurcze ustały tylko trochę. W sobotę mam następne KTG. Mam nadzieję że jednak dzidzi nie będzie się tak bardzo spieszyć.
Kurcze Sylka- no to mials niezla jazde z "fachowcem" Chyba bym faceta utłukła gdybym to zobaczyła na wlasne oczy...No dobrze,ze masz takiego meza, ktory poprawił po debilu....
Esti- no przygotowanym byc warto ale kurcze no chyba nie wszystkie od razu sie rozdwoimy;-) przed terminem
Esti- no przygotowanym byc warto ale kurcze no chyba nie wszystkie od razu sie rozdwoimy;-) przed terminem
sylka_k
mama styczniowa 2008
Asia zapomniałam napisać, ze nawet jednego swojego sprzętu nie miał,
wykorzystywał, to co było u nas w warsztacie. przyjeżdżał na rowerze, ale jak dobry fachowiec, to co to kogo obchodzi.
a najlepsze.
codziennie przychodziła do niego dziewczyna ( wcale obydwoje nie byli tacy młodzi;-)tak gdzieś przed 40), czasami przynosiła mu obiad, stali godzinami,i na ulicy ściskali sie, płakali, to on ją gładził po twarzy i takie tam, jakby im wynieść łózko to nie wiem co by się działo. Ale mieliśmy ubaw i sąsiedzi też.
akurat u sąsiada facet robił dach, to o mało co z niego nie spadł, no mieliśmy polewkę do kwadratu:-):-):-)
a i jeszcze jego luba tłumaczyła mu jak ma grers kłaść, no nie mogę jak sobie o tym przypomniałam
wykorzystywał, to co było u nas w warsztacie. przyjeżdżał na rowerze, ale jak dobry fachowiec, to co to kogo obchodzi.
a najlepsze.
codziennie przychodziła do niego dziewczyna ( wcale obydwoje nie byli tacy młodzi;-)tak gdzieś przed 40), czasami przynosiła mu obiad, stali godzinami,i na ulicy ściskali sie, płakali, to on ją gładził po twarzy i takie tam, jakby im wynieść łózko to nie wiem co by się działo. Ale mieliśmy ubaw i sąsiedzi też.
akurat u sąsiada facet robił dach, to o mało co z niego nie spadł, no mieliśmy polewkę do kwadratu:-):-):-)
a i jeszcze jego luba tłumaczyła mu jak ma grers kłaść, no nie mogę jak sobie o tym przypomniałam
sylka_k
mama styczniowa 2008
a
i wczoraj pokazała mi się ta pionowa linia na brzuchu.
Moze nie jest to całkowity pion, bo jest troche krzywa ale zawsze coś.
Trochę to późno wstawiłabym fotkę ale jeszcze tak dobrze nie widać
i wczoraj pokazała mi się ta pionowa linia na brzuchu.
Moze nie jest to całkowity pion, bo jest troche krzywa ale zawsze coś.
Trochę to późno wstawiłabym fotkę ale jeszcze tak dobrze nie widać
reklama
Dobra, koniec panikowania, AsiaS ma rację, niekoniecznie musimy zaraz wszystkie pędem iść w ślady Paulinek i rodzić przed czasem.
Czy któaś z Was robiła ten teścik na połodność reklamowany na górze strony z forum? Bo mi wyszło że rzeczywiście zapłodnienie mogło nastąpić tak jak oni podają i powinien być chłopiec. Tylko trzeba znać godzinę swoich urodzin.
Czy któaś z Was robiła ten teścik na połodność reklamowany na górze strony z forum? Bo mi wyszło że rzeczywiście zapłodnienie mogło nastąpić tak jak oni podają i powinien być chłopiec. Tylko trzeba znać godzinę swoich urodzin.