reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Czesc dziewczynki widze ze wszystkie chyba jeszcze spia. A ja mialam koszmarna noc , nie dosc ze latam co chwile do kibelka to jeszcze jak spie posladki mi dretwieja no i ciagle sni mi sie szpital i moja ginka w szpitalnej kaplicy:szok: Wczoraj jak mojemu mezowi powiedzialam o seksiku teraz przed porodem to jak zwykle sie wykrecal, nie ma co na niego w tej kwesti liczyc wiec zostaje mi ten napar z lisci malin ale zaczne go pic tak dopiero kolo 2 stycznia:baffled: Myszorka Gabrysia jest przesliczna. Pumi zdjecia sa super:tak:;-)

reklama
Pumi zdjątka rewelacyjne. Ładna panna :)
A co to jest seks? Bo ja też już zapomniałam. Ale nawet się przyzwyczaiłam do tej abstynencji. Czysto, higienicznie.
Jadę zaraz uaktualnić książeczkę zdrowia do pracy. Nie bardzo mi się chce, postaram się ominąć znajomych i trafić prosto do kadr. Części osób nie widziałam 4 miesiące. Mam takie mieszane uczucia - zazdroszczę im że chodza do pracy :), a z drugiej strony ja już w końcu żyję macierzyństwem i mało mnie pracowe sprawy interesują. Mam nadzieję, że szybko to załatwię.

widze ze nie tylko ja jestem abstynentka w sprawie seksiku:-D ile kobieta sie musi wycierpiec podczas porodu a tu nam jeszcze seksiku odmawiaja:-D:no::baffled:

ja tez zyje w swiecie abstynencji NIE MAM ochoty,zero!
Pumi zdjecia super, Domini to Twoja malutka kopia. sliczna pulchniutka dzidzia az chce sie wysciskac:-)

Pumi Dominisia słodziutka. Śniło mi sie, ze Jobo pojechała do szpitala rodzić ;-). Tylko kurdcze kiedy wkoncu ja pojade :wściekła/y:. Na codzien zajmuje sie negocjacjami i to z powodzeniem a tu z tym moim Dawidem nic sie nie da negocjować. Uparciuch niedobry.

ALBI, Ruszam wlasnie swje grube 4litery i ide wysylac ci "dopalacz" hehehe.
Ktos cos jeszcze potrzebuje z Danzinga? moze wodorosty z plazy warto by sprobowac:-D:-D:-D

Pumi, dzidzia śliczna !!:-):-):-) i jak doskonale ją już widać:-D
Z tym sexem, to sama się zastanawiałam - bo ja chcę doczekać jak najdłużej do terminu (teoretycznie koniec stycznia) a z drugiej strony podobno taki "masaż" szyjki pomaga zachować nierozerwane krocze w czasie porodu. :confused:
Kupiłam dzis resztę drobiazgów z apteki i koszule do karmienia (są ładne, więc jakby będę mogła je nosić i później).
Też mi drętwieją biodra podczas spania jeśli nie budzę się i śpię na jednym boku ponad godzinę. Ale najczęściej jednak się budzę.:baffled:

Dzieki dziewczynki za pochwaly mojej malej- przekaze wiadomosc do brzuszka.
Od polowy stycznia bede sie starac ostro przyspieszyc porod domowymi sposobami- moze cos zadziala. Wiec bede was nudzic o porady w tej sprawie.
Anja- kupilam jedyny dostepny srodek ktory w skladzie ma Arnica montana- ale nie bylo pomaranczowych. Wystepowal jedynie w tym kolorze:
powiedz czy moze sie orientujesz czy o to chodzi?

Załączniki

• Picture 893.jpg
    Picture 893.jpg
    62,7 KB · Wyświetleń: 24
reklama
ta duza tubka to zel na miesnie ale w tej malej fiolce jest 30 granulek. Jak sie to zazywa? ( jesli oczywiscie to mialas na mysli)

Do góry