reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

hej dziewczynki. jak tam wyspalyscie sie? ja cos ostatnio spac nie moge. u mnie dzis pogoda do d... wie bede siedziec w domu i sie nudzic. mam nadzieje ze jak bede jechac za 2 tygodnie nad morze to bedzie ladna pogoda:-)

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)
Donia na poczatku gratuluje Ci bardzo;-) ja ide w przyszly wtorek do lekarza i ciekawa jestem czy moze sie czegos dowiem:-) ale zbrzydlam wiec pewnie bedzie dziewczynka....a syfków mam tyle, ze nie dlugo mi chyba twarzy zabraknie:szok: Witaj PandoraX- mam nadzieje, ze dobrze napisalam:-) Wczoraj mialam ostatni egzamin... mam nadzieje, ze sie udalo , ale we wrzesniu mam jena poprawke... tak bywa.... za to dzis wstalam taka wyluzowana... uwielbiam to uczucie... wczoraj kupilam sobie 2 ksiazki, zeby sie nie nudzic:-) w piatek przyjezdza do nas moj kuzyn z dziewczyna, wiec bede miala aktywny tydzien- z czego sie bardzo ciesze:-) dzis mi sie snilo wybieranie piersciona zareczynowego... i to, ze jestem na L4- obudzili mnie bo dzwonila bratowka i strsznie sie z nia dzis umawialam, a tu sie okazalo, ze ja do pracy musze isc:confused2: wogole zauwazylam, ze brzuszek mi twardnieje i wtedy boli.... musze powiedziec lekarzowi..... nie moge sie doczekac wizyty juz czuje troszke podenerwowania z tym zwiazanymi.... ale mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze.....

witajcie :) mili ja pod koniec lipca wybieram sie na Mazury i też mam nadzieje , że utrafimy w piękną pogodę. Dla mnie to moze byc nawet tak jak dzisiaj, delikatne słoneczko bez deszczu :-)

Justice to 3majmy kciukaski za ladna pogode moze akurat sie rozpogodzi:-) przewaznie jest tak ze jak gdzies jade to leje deszcz, chyba mam zly wplyw na pogode, moj maz sie smieje ze powinnam wogole nie w3ychodzic latem z domu zeby nie lalo i zeby inni mieli ladna pogode:-D Dzidzia jesli twardnieje ci brzuch i boli to mozesz brac nospe, nie boj sie jest bezpieczna w ciazy i nawet lekarze zalecaja ja tez czasem lykam jak brzusio pobolewa.

Ja tez przyłaczam sie do 3mania kciukow za pogode...
My nie planowalismy wakacji, wyszly same na poczatku czerwca tak z partyzanta, tydzien u moejje rodzinki a drugi w Miedzyzdrojach i pogode mielismy rewelacyjna- az sie wkurzalam, bo na Sloncu wysiedziec nie moglam.... zycze Wam takiej samej.... tylko lzejszego Słonka...
ja jeszcze nie bylam nigdy na mazurach- az wstyd sie przyznac....

dzidzia nie przejmuj się ja nigdy nie byłam nad naszym polskim morzem... :-D nigdy jakoś mnie nie ciągnęło nad nie.

mili ja tam spac moge tyle że syn mnie budzi o 6-7 :wściekła/y:
dzidzia ja tez mam wizyte 17lipca Juz nie moge sie doczekać

Własnie wróciłam ze spaceru połozyłam Piotrusia a na dworze leje Dobrze ze zakupy nam się udały:-)

mnie nad Polskie morze tez nie ciagnie, tak jakos wyszlo i wiecie co??!! spodobalo mi sie...
rodzice cale dziecinstwo do teraz jezdza tylko i wylacznie w gory... tam sie nauczylam naprawde odpoczywac.... ale w tym roku najwyzej sama pojade bo D ma malo urlopu- ja zrsezta tez, ale moge miec L4:-) glowa mi peka, zaczelo padac, a ja musze zbierac sie do pracy....
fajnie, ze masz tez 17 wizyte:-) pozdrawiam i do nastepnego spotkania- tzn stukania- ale mi sie nie chce do roboty...

reklama
Dziewczyny pomocy!!! Właśnie zadzwonił do mnie klient, że potrzebuje zorganizować pobyt w Polsce dla grupy ludzi z Glasgow - i chce żebym się tym zajęła i zaproponowała jakieś pamiątki z Polski i Krakowa - jak to określił mają to być "ekskluzywne, eleganckie gadżety" - cholera nic fajnego nie przychodzi mi do głowy... nie wiem co się w ciąży ze mną dzieje, ale mam wrażenie że moje rozumowanie ograniczone jest teraz do poziomu minimum...:no: - chyba powinnam zrezygnować już z pracy. Pomóżcie - co dwie głowy to nie jedna!!!!!!! Czekam na pomysły:-)

Do góry