reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Donia super! Gratulacje. Ale fajnie ze juz wiesz ja tez mialam nadzieje ze sie dowiem a tu nic i taka ciekawosc mnie zzera ze szok, nastepna wizyte mam w 18 tygodniu wiec juz moze bede wiedziec, nie moge sie doczekac:-)

Anja bede rodziła w Polsce Tutaj chodze do lekarza do którego chodziłam z Piotrusiem W Holandii jest całkiem inna opieka Lekarza zobaczyc to święto a ja nie jestem przyzyczajona do tego więc nie chce Ja będe miała cc więc pewnie termin będę wiedziała wcześniej i bedzie to przed 18stycznia

czesc dziewczynki!
ale sie wyspalam!!!:-D maz z tesciem pojechali do pensylwani-zapowiada sie spokojny i samotny weekend. ale juz sobie wymyslilam zajecie-bede gotowac gar bigosu.
snilo mi sie dzis moje dzidzi-takie malutkie i owiniete w beciku-juz sie nie moge doczekac kiedy bede tulic moja kruszynke.
co do terminu -ja sie nie wypowiadam bo lekarze mi nie powiedzieli-raz jakas pielegniarka cos wspomniala ze moze na 1 lutego ale to mi ma lekarz dokladnie powiedziec-takze pozostalo na tym ze koniec stycznia-poczatek lutego.a dzidzia i tak wyskoczy kiedy bedzie chciala.

Fajnie z tym bigosem. Uwielbiam ale mam pozniej taka zgage giganta. W zeszlym tygodniu mialam chcice na golabki narobilam sie ich dosc konkretnie od razu na zapas i jak juz byly gotowe to mi przeszlo. Wszystkie wyladowaly w zamrzalniku.:-D
co do dzidzi to ona wie njlepiej kiedy chce wyskoczyc. U mnie to moze byc spokojnie 2 tyg wczesniej lub pozniej.

ja dzis zaczynam lapac dola-tzn bardziej mnie jakis strach oblatuje-sama nie wiem czemu? moze dlatego ze wyczytalam ze 10 tc to punkt zwrotny dla mojego dziecka i sobie wyobrazam ze jakby teraz sie cos stalo to bym na 100% wyladowala w wariatkowie. boje sie:baffled:

reklama
hihi aOla co do tej płci to nie nastawiam sie za bardzo chociaz mam przeczucie a w 1 ciazy sie sprawdziło mówiłam ona a teraz od poczatku mówie on Pumi kazda z nas sie stresuje bardzo a potem i tak wszysko jest dobrze widac mamy takie charaktery. Ja znam takie co przez ciąze piły paliły i zero stresu a my takie matki polki kazdym głupstwem sie przejmujemy

Do góry