reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albiniec- tak z ciekawosci- ile kosztuje w polsce tez wozio?

u nas sa inne warunki i swietnie sie sprawdzaja wozki z malymi i plastikowymi kolami. Choniczki rowniutkie, zero wybojow i wszedzie zjazdy i podjazdy dla wozkow i inwalidow, do tego zero wysokich kraweznikow. W zimie wszystko odsniezone bo jak nie i ktos wpadnie w poslizg np przed nasza posejsa to buli sie ogromne odszkodowania.
Ciesze sie ze kolory wam sie podobaja- mam nadzieje ze malej sie spodoba- bo to przeciez dla mojej kruszyneczki mamunia tak wszystko dopieszcza do najdrobniejszego szczegoliku
ide do spozywczaka po skladniki na salatke. Moj mezulo postanowil sie odchudzac i mam zakaz gotowania obiadow. glupek hihih. Zrobie mu wiec codziennie inna salatke bo nie dam rady go przegadac ze niejedzienie jest nieskuteczna dieta i wyniszczajaca organizm.

reklama
Pumi- ta druga bluzeczko -tunika mi sie baaardzo podoba:p moze odkupie od Ciebie? hihihihi , Ty to zawsze coś wynajdziesz fajnego w tych sklepach- chyba każda się ze mna z tym zgodzi.
Z tyg 3d usg -ja byłam pierwszy raz i ostatni ,nie mam potrzeby zeby chodzić wiele razy, poprostu jak juz wiem ze wszystko jest ok, bez wodogłowia, bez zespołu downa, i ze mi nie umrze za miesiac bo pępowina jest dotleniona to ja się ciesze i wierze że bedzie wszystko dobrze!

Jooaaa- super ze masz juz tak dokladne wiadomosci i widzialas sie z dzidzia prawie twarza w twarz!!!!nie masz powodow do niepokoju- mozesz sie w pelni rzucic w wir zakupow hihihi.gratuluje zdrowiutkiej kruszynki!
skoro dzis mam dzien absolutnie zdjeciowy- wklejam zdj fotelika na ktory sie wkurzylam maxymalnie- mianowicie albo ja jestem ciemna albo obsluga jest skomplikowana. Nie potrafie go nawet odczepic od podstawy. Nie chce mi sie studiowac calej instrukcji po angielsku wiec poczekam na doswiadczone mamuski ktore mnie uswiadomia w obsludze tego sprzetu. Kicia moja tez sie na fotke zalapala. no teraz to juz serio wychodze po zakupy.

Załączniki

• Picture 713.jpg
    Picture 713.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 32
  • Picture 711.jpg
    Picture 711.jpg
    83,4 KB · Wyświetleń: 27
Ja też już nie mam potrzeby więcej chodzić.Na 4D już w 12tc mozna wykryć wady wrodzone!I ja już wiedziałam,że jest wszystko ok...I jak poszłam raz na to to już nie chciałam na zwyczjne USG :tak: Doktorek powiedział,że jak jest wszystko w porządku to wystarczy iść 3 razy w ciąży.No i jest wszystko w porządku.A Zuzia śliczna i podobna do mamy,co zostało komisyjnie orzeknięte przez przyszłych rodziców oraz sztab prawdziwych i przyszywanych ciotek i wujków...W każdym razie podobieństwo do mnie stwierdzono jednogłośnie.Tatuś szaleje z zchwytu...a mnie to schlebia :-D

Joooaaa to prawda Pumi zawsze wypatrzy coś extra.Pewnie że będzie wszystko ok, inna opcja nie wchodzi w grę.Wszystkie nasze dzieciątka będą zdrowiusieńkie:tak:
Pumi to może tak hurtem dal nas wyślesz tą bluzkę drugą?Jest świetna:-)

Pumi - w PL 2 x tyle co w USA. 3320 zł. Gondola + spacerówka. Chyba i tak sie na niego zdecyduje. Ta waga 11,5 kg. to jak sie składa i jaki jest mały i swinny i ze pieknie sie go po piasku prowadzi i jeszcze inne rzeczy, przekonuja mnie.

myszorka- chatka wyczesana, pumi jak zwykle pojechala z koksem, zakupy na fulla a kicia sie wpycha w obiektyw- miss swiata bedzie miala konkurencje-Doiminke:-):-):-):-)u mnie koniec z pokoikiem, jutro odbieram wozek iporobie foty

reklama
Do góry