reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albiniec wózek czaderski ale czy rzeczywiście wygodny dla dzidzi, a cena powalająca.:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja nie wyobrażam sobie wydać aż tyle na wózek, chociaż też strasznie taniego za 500 stów nie wybrałam, ale na boga jest gdzieś granica.
chyba , ze mąż pozwala, bo to również i jego pieniądze, ale myślę, ze można kupić tańszy i zainwestować kasę w cokolwiek, albo komórki macierzyste, albo w szczepionki dla dziecka, albo zwyczajnie wydać na siebie i męża.

mój co prawda nie wtrąca sie do wydatków na dzidzę ale myślę, ze wózek za 4 koła na pewno wybiłby mi z głowy hihihi, zresztą słusznie.:tak::tak::tak:

bo jak wczoraj rozmawiałam z moja koleżanką co ma termin na grudzień to na początku wszystko drogie kupowała i ładne a teraz doszła do niej świadomość , ze to i tak wszystko na chwilę , a potrzeby dziecka rosną :tak::tak:

reklama
Dzien dobry
Jooaa1- kurcze ale super- wszystko widac na tym USG- Mozna sie wzruszyc....
Pumi- kacik dla malenstwa piekny...Taki romantyczny:-)
Kurcze drogie te wozki- ale coz placi sie nie tyl;ko za wyglad ale tez za bezpieczenstwo
A ja wczoraj przeszlam epicentrum wku..wienia.
Zaczelam sprzatac pokoje po robotnikach- sypialnie, ktora spieprzyli..
Myslałam ze mnie krew jasna zaleje....porysowany parkiet- bo po co podniesc komode, skoro mozna ja szurac po podlodze; żluzje drewniane uszkodzone, sciana niby pomalowana- ma jeszcze wiecej smug niz poczatkowo sadzilam. PORAZKA

Sylka- masz racje z ta cena- ja poczatkowo nastawilam sie na mutsy i juz mi sie cena wydawala wysoka..Ale znalazłam podrobke za 1200 zl i mysle ze bede zadowolona. Ale za 4 tysiaki- to juz mozna samochod kupic;-)

A tak wogole to chciałam powiedzieć, ze zostaliśmy z mężem - wujkiem i ciocią. Jego rodzonego brata, żona wczoraj urodziła. Cały Poród 5h, w szpitalu 1,5h wraz z formalnosciami. Tylko pozazdroscic. Mały Piotruś co prawda waży mniej niż 2 kg i mierzy 50 cm ale dostał 10 punktów.

Ledwo 13 dni przed terminem, wiec praktycznie idealnie bo 1 szego dnia, rozpoczynającego sie 39 tygodnia.
Tylko ja wam pisałam o niej i o tych prochach na wymioty co miała brać 3 tygodnie a brała ponad 20, myśle, ze to wszystko miało wpływ.

No rzeczywiscie niewile przed terminem. Masz racje- to wszystko moglo miec wplyw na niska mase urodzeniową..
Ale szczescie w nieszczesciu- porod miala krotki

Witam.
Albiniec, normalnie zastrzeliłaś mnie tym wózkiem, zwłaszcza jego ceną.:szok: Ale jak was stać... My niedawno kupiliśmy samochód - ze względu na maluszka, żeby chociaż babcie czasem poodwiedzać, bo mieszkają daleko - za 4700:cool2:. Młodej mamie pogratuluj, dobrze, że wszystko sie udało mimo problemów w ciąży.
Pumi, łóżeczko wygląda ślicznie:-D. To mi przypomina, żeby wreszcie też porobić zdjęcia.
Dzisiaj śnił mi się nasz synek, taki malutki, karmiłam go piersią, a on grzecznie spał pomiędzy karmieniami tak smacznie, że aż się niepokoiłam, że za długo. I jeszcze nosiłam go w jakichś futerałach od instrumentów, ale może to dlatego, że Mążuś jest muzykiem z wykształcenia i zamiłowania.

reklama
myszorka, mieszkanko śliczne, podobają mi się zwłaszcza te zestawienia kolorystyczne w salonie i łazience - odważne i dobrane ze smakiem:tak:
szczypawka, no bliziutko już do Twojego terminu:szok:, aż Ci trochę zazdroszczę, że już masz tak niedługo termin. Chociaż muszę się przyznać, że ja ostatnio zaczęłam czuć taką zazdrość na zapas - jak to będzie jak moja dzidzia znajdzie się poza moim brzuszkiem. Już nie zawsze będzie ze mną, będę się musiała podzielić Fikołkiem z innymi. No, prawie mi smutno z tej okazji. Wiem, że to głupie, ale co poradzę...
joooaaa, maluszek ślicznie wygląda na zdjęciach 4d, możesz już sobie wyobrazić jak będzie wyglądał.

Do góry