reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi już pewnie pojechała sprawdzić ale i ja wcisne swoje 3grosze Jak byłam w ciązy z Piotrusiem w ok 35tc to też wydawało mi sie że sączą mi się wody Lekarz kazał mi jechac do szpitala i tam spędziłam 3dni na obserwacji Było ok ale wiem że takich spraw nie wolno lekceważyć
Helena mnie tez raz zlało

a zdrówko chyba coraz lepsze I u mnie i u Piotrusia Mały mniej kaszle a ja od rana spokój No i mama była dziś cały dzień zajmowała się nim a ja pospałam w południe poleżałam w wannie i po raz pierwszy od paru dni nie bola mnie wieczorem plecy:tak:

reklama
Aola, roznica jest taka,ze nawet jak sie przecieka w 35tc -decyzja o cc bylaby - to malenstwo ma szanse 100% ale w przypadku Pumi-24tc interwencja natychmiastowa:no:,mam nadzieje,ze skonczy sie na stachu dobrze,ze ja przegonilylysmy z dou bo jeszce by zaczela okurzac!:wściekła/y:

o kurcze - dzieki wam sie uspokoilam. z dzieckiem oki, usg nie bylo tylko ten aparat do tetna. ja mam lezec i sie nie meczyc a to co rano bylo to nie wiadomo czy wody czy sluz. szyjka zamknieta ale mam uwazac na siebie. jakby sie cos do poniedzialku dzialo to mam wracac do szpitala.
Dziekuje wam wszystkim- gdyby nie wy to bym w domu panikowala
zapomnialam dodac ze rano jeszcze odkurzalam
Ale sie ciesze ze was mam !!!!!!!!

Ja przed chwila powróciłam do świata rzeczywistości hihihi
Pumi jak dobrze ze wszystko w porządeczku. tak 3maj:tak::tak: i nie przemęczaj się.
Leż i wstawaj tylko na siku:angry::angry::angry::angry:

a co do spania na wznak, to mi to wcale nie przeszkadza, bo brzuszek mam mały i dzidzia jeszcze ni uciska mi na przeponę, ale słyszałam , ze nie wolno.I sama nie wiem jak to jest bo na boku jednym jak i drugim to ja w ogóle sie nie wysypiam:no::no:

Dobranoc mamuśkom i dzieciątkom:-):-):-)
idę kąpiu, kąpiu i spaciulka;-):-):-)

uffff:-) w takiej sytuacji lepiej zaczac panikowac, niz siedziec w domu i czekac c osie wydarzy.super, ze ok i szyjka zamknieta. nie gniewaj sie pumi, ze tak panikowo zareagowala(ismy), ale zalezy na wszystkim na styczniowym planowym rozpakunku donoszonego cennego towaru:tak:

reklama
Do góry