reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

chyba dwoch jagna bo ja tez skladalam zyczenia :tak:
wyrazy wspolczucia z powodu babci twojego meza no i trzymamy kciuki zeby wszystko u kardiologa bylo OK.

reklama
ale sie ostatnio rozpisujecie :-) Karolkowi idą cztery zęby przeżywamy masakrę to znaczy ja bo męża nie ma mówi bardzo mało to znaczy zeby go zrozumiec bo cały czas cos bełkocze a wyraznie tylko mama tata i KOCIK oczywiście na kotka a i jeszcze kula na pieska ktory się wabi kulka oczywiście jest rozpuszczony bo najmlodszy i uparty i jeszcze złosliwy ale zawsze z uśmiechem na ustach i pięknie bawi sie lalkami więc mamy z nim wiele śmiechu:tak:pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie;-):-):-):-)

hej laski, dawno mnie tu nie było :szok:

aga, szkoda że nie wyszło z tym mieszkaniem :wściekła/y:

u nas ok. Dzieci rosną , mieszkanko super :rofl2: Kubek robi się co raz bardziej lobuzowaty, hehe, wciąż robi coś czego mu nie wolno. Julia kilka dni temu wróciła z tatą z turnusu. Miała wstrzykiwaną botulinę do rączki. NIestety stan ręki uległ trochę... pogorszeniu i wzięliśmy się codziennie za porządne ćwiczenia. I czas jakoś leci..
A to moje łobuzy
abe42d4cb0.jpeg

5ad5559a5d.jpeg

8fc81ac62e.jpeg

395138f3a5.jpeg

Ostatnia edycja:
chyba dwoch jagna bo ja tez skladalam zyczenia :tak:
wyrazy wspolczucia z powodu babci twojego meza no i trzymamy kciuki zeby wszystko u kardiologa bylo OK.
Pawimi dziękuję.
Dzieci śliczne i takie duże:laugh2:
Ja chyba ślepa jestem, albo przez to moje dziecię nie mam czasu na nic:-(
Mała zdrowa kardiologicznie:-D:-), tylko po co się tak darła i wyrywała podczas usg, no dosłownie utrzymać jej nie mogłam, gdyby nie mąż to by lekarz usg nie zrobił.

Mój Mikołaj też tak boi się lekarzy.Byliśmy na szczepieniu w czw. Mały ok,waży 13,6kg.Ostatnio je mało,jedzeniem to bawi się i muszę karmić go.A w domu to łobuzuje że coś.I górne 3ki idą b.długo.

to dobrze jadna ze mala zdrowa, to najwazniejsze :) a my trojeczki juz mamy, wszystkie :)) a zauwazylam bo mielismy nawrot do smoczka, doslownie non stop maly chcial smoka i gryzl ...zaczelam zagladac do buzki a tam juz wszystkie dosc spore nawet trojeczki !Jedziemy zaraz na sniadanko, pogoda piekna,pozniej moze cos w ogrodku zrobimy, szkoda w domu siedziec!

Hej mamuśki!!!
W sobote bylismy na roczku u mojej siostrzenicy, mały broił a my z P cały czas za nim biegalismy, jeszcze się przed wyjsciem pokłóciliśmy i to dobrze więc na roczek jechałam ze spuchnietymi oczami od płaczu, ah ci faceci... szkoda gadać!!!

mały meczy się z dolnymi trójkami, dziąsła ma strasznie opuchniete ale narazie cisza, ząbków nie widać!

robimy sobie remont korytarza, dzisiaj zaczęliśmy, siedzę z małym w pokoju bo w ten kurz nawet nie wychodzę!

pogoda sie troche poprawiła, cały tydzień lało, podobno ten tydzień też ma byc taki, zobaczymy mam nadzieję, że sie prognozy nie sprawdzą!!!:tak:

miłego tygodnia wszystkim zyczę!!!:-):-):-)

reklama
100 latek dla dziatek, z okazji ich święta!!!
Skoro już jestem całkiem duża
posyłam Ci zapach letniego arbuza,
dwa pełne worki radosnego słonka,
i kwiatek, po którym tupie biedronka
, niech ci zdrówko długo służy
i nie bój się już więcej burzy.
Życzą Jagoda z Adrianem i Celinką!!!

Do góry