Amelka waży 12 kilo nawet niewiedziałam że aż tyle taka mała mi sie wydawała.Unas na przemian słonko deszcz i snieg okropna pogoda i nadodatek wieje.Takiego capuccino to niepiłam i chyba sie nienapije bo to bąba kaloryczna.Dziewczyny cos lajt poprosze.
reklama
Nutka raz na rok można sobie przyjemność zrobić.Amelka waży 12 kilo nawet niewiedziałam że aż tyle taka mała mi sie wydawała.Unas na przemian słonko deszcz i snieg okropna pogoda i nadodatek wieje.Takiego capuccino to niepiłam i chyba sie nienapije bo to bąba kaloryczna.Dziewczyny cos lajt poprosze.
Amelka rośnie jak na drożdżach
Moja mała właśnie zjadła pomidorową z makaronem i jajkiem. Święto zjadła jajko. Chyba dlatego że w pomidorowej sie gotowało, ja jak dam makaron do zupy to ostrożnie wbijam jajka i one się tak w zupie powoli gotują, tylko mieszać nie wolno.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiki zjadl kotleta ziemniaczki i salatke :-) a teraz lazi i marudzi cos ehh ...
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
oj nie tylko ty ... ehh ... wiki drzemie.
teraz tez slonko u mnie ale przed chwila sypal snieg !!! wrrr....
teraz tez slonko u mnie ale przed chwila sypal snieg !!! wrrr....
nina2201
mama Oliviera
a mój mały zjadł ziemniaczki z sosikiem, troche zrazika i warzywa na parze, surówki mi tylko nie chce jeść, wszystko wypluwa!
patrze własnie przez okno matko znowu snieg sypie, dziasiaj jest na zmiane deszcz, grad, słońce i snieg, w marcu jak w garncu ehhh
patrze własnie przez okno matko znowu snieg sypie, dziasiaj jest na zmiane deszcz, grad, słońce i snieg, w marcu jak w garncu ehhh
e-stera
Fan(ka)
A mój kocha warzyw ai owoce i wszelkiego rodzaju surówki-ma to po mamusi
Oli zjadł jajcznice z ziemniakami, bo wstał głodny.a teraz podjada ode ]mnie tortille..............i sie zajada
Która z Was robiła?
Wygląda to tak:
Zobacz załącznik 123804
Oli zjadł jajcznice z ziemniakami, bo wstał głodny.a teraz podjada ode ]mnie tortille..............i sie zajada
Która z Was robiła?
Wygląda to tak:
Zobacz załącznik 123804
Celina też nie lubi surówek!!! Pluje i wybrzydza!!! Ale mięsko je zawsze z wielką ochotą!!a mój mały zjadł ziemniaczki z sosikiem, troche zrazika i warzywa na parze, surówki mi tylko nie chce jeść, wszystko wypluwa!
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Hejka.
Mój też jest mięsożerca.Ale zupki też lubi.Dziś już zjadł swój obiad ale zapewne będzie jadł drugi jak mąż wróci z pracy.
Esti apetycznie wygląda.Ja mam w planach na czwartek zrobić.
Co do pogody to u nas też 4 pory roku.Pada co chwile to śnieg to grad to deszcz albo świeci słonko.Ech nie już przyjdzie ta prawdziwa wiosna.
Mój też jest mięsożerca.Ale zupki też lubi.Dziś już zjadł swój obiad ale zapewne będzie jadł drugi jak mąż wróci z pracy.
Esti apetycznie wygląda.Ja mam w planach na czwartek zrobić.
Co do pogody to u nas też 4 pory roku.Pada co chwile to śnieg to grad to deszcz albo świeci słonko.Ech nie już przyjdzie ta prawdziwa wiosna.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tez zrobia ta co esti moze jutro albo w czwartek :-) mamy jeszcze golabki zamroznone hehe :-)
moj wiki tez miesozerny mogl tylko miecho jesc i to jeszcze wszystko bez chleba !!! poprostu nienawidzi chleba, przemycam mu rano w serku czy w czyms innym jak je na sniadanko no bo kolacji nie jada...
moj wiki tez miesozerny mogl tylko miecho jesc i to jeszcze wszystko bez chleba !!! poprostu nienawidzi chleba, przemycam mu rano w serku czy w czyms innym jak je na sniadanko no bo kolacji nie jada...