reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Amelka waży 12 kilo nawet niewiedziałam że aż tyle taka mała mi sie wydawała.Unas na przemian słonko deszcz i snieg okropna pogoda i nadodatek wieje.Takiego capuccino to niepiłam i chyba sie nienapije bo to bąba kaloryczna.Dziewczyny cos lajt poprosze.

reklama
Amelka waży 12 kilo nawet niewiedziałam że aż tyle taka mała mi sie wydawała.Unas na przemian słonko deszcz i snieg okropna pogoda i nadodatek wieje.Takiego capuccino to niepiłam i chyba sie nienapije bo to bąba kaloryczna.Dziewczyny cos lajt poprosze.
Nutka raz na rok można sobie przyjemność zrobić.
Amelka rośnie jak na drożdżach:-D
Moja mała właśnie zjadła pomidorową z makaronem i jajkiem. Święto zjadła jajko. Chyba dlatego że w pomidorowej sie gotowało, ja jak dam makaron do zupy to ostrożnie wbijam jajka i one się tak w zupie powoli gotują, tylko mieszać nie wolno.

Moja właśnie wstała a ja z nią. Zdrzemnęłam się chwilkę.
Teraz u mnie słonko świeci ale jak długo:confused: Ja chcę ciepełko!!!!!!!!!!!

a mój mały zjadł ziemniaczki z sosikiem, troche zrazika i warzywa na parze, surówki mi tylko nie chce jeść, wszystko wypluwa!:no:
patrze własnie przez okno matko znowu snieg sypie, dziasiaj jest na zmiane deszcz, grad, słońce i snieg, w marcu jak w garncu ehhh

a mój mały zjadł ziemniaczki z sosikiem, troche zrazika i warzywa na parze, surówki mi tylko nie chce jeść, wszystko wypluwa!:no:
patrze własnie przez okno matko znowu snieg sypie, dziasiaj jest na zmiane deszcz, grad, słońce i snieg, w marcu jak w garncu ehhh
Celina też nie lubi surówek!!! Pluje i wybrzydza!!! Ale mięsko je zawsze z wielką ochotą!!

Hejka.
Mój też jest mięsożerca.Ale zupki też lubi.Dziś już zjadł swój obiad ale zapewne będzie jadł drugi jak mąż wróci z pracy.
Esti apetycznie wygląda.Ja mam w planach na czwartek zrobić.
Co do pogody to u nas też 4 pory roku.Pada co chwile to śnieg to grad to deszcz albo świeci słonko.Ech nie już przyjdzie ta prawdziwa wiosna.

reklama
ja tez zrobia ta co esti moze jutro albo w czwartek :-) mamy jeszcze golabki zamroznone hehe :-)
moj wiki tez miesozerny mogl tylko miecho jesc i to jeszcze wszystko bez chleba !!! poprostu nienawidzi chleba, przemycam mu rano w serku czy w czyms innym jak je na sniadanko no bo kolacji nie jada...

Do góry