reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
tak, tak, a ty oczernialas dziecko ze opoznione czy cos ...:) sama jestes opozniona bo dopiero kolezanki z forum ci powiedzialy ze wiki chodzi :)))))

tak, ale moze on akurat w ten sposob sie uczy...moze nie zalapal jeszcze tej przyjemnosci chodzenia, zobaczysz jak pewnego dnia "kliknie" i bedziesz wtedy klela i wspominala jak to fajnie bylo jak nie mogl nigdzie wlazic :) Dziecko wyraznie potrafi poruszac sie na dwoch nogach - to juz wszystkie widzialysmy, a reszta sama nadejdzie, pozwol mu to zrobic po swojemu mamusko droga, no i co ze ci sie to nie podoba, taki jego urok i wola!!! A co to bedzie jak laske do domu przyprowadzi a mamie sie nie spodoba! ojojoj :)))))

Ostatnia edycja:
Dziendobry my wczoraj odebralismy wyniki Tsh Ft4 w normie ale za to hemoglobina niska norma od 11 a Amelka ma 9,7 wic bylismy u lekarza i dostaje żelazo 1 łyżeczke dziennie.Jak miała 2 miesiące to dostała żelazo i brała jakieś niecałe 2 miesiące i było ok ale za to teraz znów spadek.Może dlatego że był okres jak niechciała nic jesć .

pawimi ja sobie nie wyobrażam takiego momentu jak syn przychodzi z dziewczyna ;-) która mi się nie podoba :-D mam nadzieję ze bedzie miał dobry gust (;-)po mamusi;-))
dzień dobry :-D
mam nadzieję że moge tu zaglądac do was ?
jeszcze was nie znam ale postaram się was dobrze poznać :tak:

reklama
Do góry