reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej Dziewczyny!!!
My jutro idziemy na szczepienie, muszę je jakoś odwlec:-D Im mała będzie starsza tym lepiej, no i znowu u nas jakaś grypa na wiosce się panoszy. Ludzie są naprawdę nie odpowiedzialni zamiast siedzieć w domu i choroby nie roznosić to łażą do sklepu i jeszcze dzieci zaczepiają:wściekła/y:
Aga widziałam podobne bidonki w Auchanie, tylko miały słomkę i takie fajne zamykanie, coś takiego tylko chyba campola:
TOMMEE TIPPEE: BIDON NIEKAPEK ZE SŁOMKĄ (543948536) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam u nas wreszcie wszystko do mormy wróciło AMELKA je ladnie wszystko co jej dam i pije mleko 250ml 3 razy dziennie.
Dzis bal przebieranców w przedszkolu wiec dopiero do domu weszłam Amelka padła i spi.Chodziła i bardzo sie dziwiła wcale sie niebała.
Picie też pije z niekapka ale mleko tylko z butli albo z szklanki.

jagna my też mamy jutro szczepienie!
u nas snieg pada na dodatek z deszczem, super nie ma co!
a i właśnie się dowiedziałam, ze gwarancja na mojego buzza trwa 24 miesiace a nie 12 tak jak mi w sklepie powiedzieli! super juz go wyczyściłam zapakuje i wysyłam do serwisu.Moze mi cos z nim zrobią !!! mam nadzieje!:-)

nutka gratulujemy ząbka!!!
natka masz racje to ich obowiazek, zeby wózek naprawic jesli jest jeszcze gwarancja!!! mam nadzieje, ze cos mi z tym wózkiem zrobią a nie odeslą spowrotem nie naprawiony!!!
Oli własnie się przebudził zostawiłam go w łózeczku mam nadzieję, że usnie znowu bo krótko spał! niestety nadal go słysze nic z tego spać juz nie będzie!!!:no:

wiki wlasnie padl :-)

jagna moj nie chce pic ze slomki a z tego kubeczka pije sam i dzieki temu pije wiecej i sam.

ja moj kuebeczek kupilam w auchanie, Pam ciala taki tylko ze nie ma auchana wiec moze kupic na allegro bo nina znalazla stronke.

reklama
wiki wlasnie padl :-)

jagna moj nie chce pic ze slomki a z tego kubeczka pije sam i dzieki temu pije wiecej i sam.

ja moj kuebeczek kupilam w auchanie, Pam ciala taki tylko ze nie ma auchana wiec moze kupic na allegro bo nina znalazla stronke.
Ja myślałam o takim ze słomką na wakacje, bo raczej wątpię aby moje dziecię w domku siedziało:-D A ma super zamkniecie, jednym palcem da rade i już osy się nie czepią i ustnik piaskiem sie nie zabrudzi. Nie mam zamiaru latać za małą z piciem po podwórku. Zresztą mąż już zrobił małej piaskownice z pokrywą, stojak na huśtawkę i robi jej z rury do kanalizacji ( nie używanej) ślizgawkę, jeszcze będzie trzeba wyrównać plac i ogrodzić go żeby pies po tym nie skakał no i żeby nie wpadła pod auto. I mam małą z głowy:rofl2:

Do góry