reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

spedzilam dzisiaj 6 godzin przy zdjeciach, no szok normalnie. W koncu przestal bolec mnie leb, no i mielismy 13 stopni celsjusza a wieczorem padal deszcz i prawie caaaaly snieg stopnial, huraaaa!!!! Jutro tez ma byc tak cieplo. Jestem bardzo ciekawa czy....to juz koniec zimy?
Moje dziecko pije mleko z niekapka juz dawno ale kasze taka gesto przez butle ta swoja nietypowa do cycka podobna. Wczoraj moi znajomi zobaczyli ta butelke to smiali sie ze zberezna butla!

Ostatnia edycja:
reklama
a tu wszyscy tak wymarli?????ani jednego posta!!! u mnie wiosna na calego - 16 stopni celsjusza :) Wprawdzie glowa mnie znowu boli ale co tam....slonko swieci, nie pojechalam do pracy zaraz odbiore olivke ze szkoly wszesniej i jedziemy na spacerek. Jeszcze nie wiem gdzie co prawda ale zaraz cos wymysle. Powiem wam ze tego jeszcze w lutym nie bylo....zeby sniegu nie byla i wiosna nastala!

no rzeczywiscie cisza jakas tutaj :-)
wiki spi ja mam chwile dla sibie :-) dostalam dzisiaj juz prezent na walentynki :-D perfum celin dion heheh ale ladnie pachnie, ale fajna niespodzianka :-)

Pam no nie wiem co ci poradzic, ale wiem ze w tesco tez byly a jak nie to w smyku zobacz.

Aga taki kubeczek jak ty masz widziałam dzisiaj w sklepie inter marche nie wiem czy u was są te markety???
faktycznie cicho tu znowu i pusto!
cały dzień u nas padało, nawet na spacer nie mozna było wyruszyć, bo co to za przyjemność jak ci na głowę kapie a dziecko pod folia ukryte nic nie widzi!
w czwartek szczepienie ... brrrr juz się boje! czy wy szczepiłyscie na ospe wietrzną wiem , że mozna przy okazji tego szczepienia ale jest płatne, tylko nie wiem po co na ospe szczepic wszyscy zawsze to przechodzilismy i było ok, no troche swedziało moze :tak:

a my juz po spacerku! Alez cieplo bylo, na koncu nawet czapke malemu zdjelam bo sie pocil w sloncu.

czesc
pawimi fajna i ładna kobitka z Ciebie:tak:
i jaki ładny chłopczyk w tym buzzie siedział:-):-)

musze wam powiedziec ze uczymy Zosie zasypiania na noc samej,bo w dzien odkładam ją do łóżeczka i po minucie juz spi,a na noc trzeba ja lulac. i wczoraj mówie sobie, o nie koniec tego usypiania, włozyłam ją do łóżeczka i najzwyczajniej w swiecie wyszłam:zawstydzona/y: płakała,a raczej darła sie i wyła jakies 3 minuty i zasnęła..:tak:
no wiec dzisiaj to samo, odłoże ją,buzi i dobranoc...:dry:

pawimi widzę, ze spacerek się udał!!! jak patrze na twojego buzza to chyba bede mojego musiała naprawic, wyczyscić i moze da się nim jeszce pojeżdzić, fajnie wyglada!!! a mąż moja loola i tak nie chce jeżdzić narzeka, że rączki nie takie i kółka i wogóle on woli buzza, ah ci faceci zielonego pojęcia nie maja o wózkach i innych takich akcesoriach dla dzieci a tylko narzekac potrafia!!!:-):-):-)
natka jak bedziesz zostawiała tak mała w łóżeczku i wychodziła to się szybko przyzwyczai i będzie sama zasypiała, Oliviera tak uczyłam od poczatku i chcociaż nieraz jeszcze wariuje jak go położe to i tak na końcu sam zasypia!!!
czy wasze dzieciaki tez sa takimi łobuzami? nieraz mi się wydaje, ze mój mały ma juz adhd zaawansowane do tego:-) on nie usiedzi 5 minut cały czas włazi cos ciagnie, coś rozwala normalnie siły niekiedy nie mam jak to widze!!!

Ostatnia edycja:
reklama
pwimi super spacerek ja tez chce zeby u nas juz tak bylo ehhh...

dzisiaj kupilam malemu nowa posciel musze jeszcze jakies ladne przescieradelko dokupic bo na gieldzie nie bylo fajnych zadnych.

Do góry