salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no ta pogoda jakas beznadziejna dzisiaj ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra, ide po karton i wysle troche do Was :-) jak mi sie bedzie chcialo to potem wyjde troche zdjec porobic. Murowane ze szkola bedzie zamknieta w poniedzialek bo ma tak sypac caly weekend i przyszly tydzien. Ja pije swoja druga kawusie, a wstalismy dzis pozniej. Zawsze w weekend biore Vincenta do siebie i uda mi sie go jeszcze troche przycisnac:-) Dzis spalismy do 9.00 !!! hurrayW końcu udało jej się kasę dorwać
U nas odwilżowo, ale śnieg musiał popadać. Pawimi skieruj troszkę śniegu do mnie, ja uwielbiam śnieg.
Aga ja dziś już 3 kawy wypiłam
wiesz co, juz tu bylo na forum jakis miesiac temu, jedna mama zaczela ze nie moze Orajel kupic bo wycofali w produkcji no i ja nic nie wiedzac sprawdzilam u nas .... faktycznie prowadza nad tym badania bo niby specyfik ten zawiera usmierzajace substancje ktore po przedostaniu sie do gardelka dziecka ze slinka nawet w sladowej ilosci powodowaly uduszenie dziecka. Zanotowana zostala jakas tam ilosc przypadkow i odrazu podjeto badania.Dziewczyny mam pytanko. Czego używałyście na ząbkowanie? Słyszałam, że orajel i calgel są dobre, ale nie ma ich w żadnej aptece i w hurtowniach. Szymek chodzi z dwoma rączkami w buzi i już mi go tak strasznie żal :-( Może możecie coś polecić?
Hej my uzywamy na DENTINOXU myslę, ze jest dobry, chociaż te wszystkie zele pomagaja ale na cheilke tylko.Dziewczyny mam pytanko. Czego używałyście na ząbkowanie? Słyszałam, że orajel i calgel są dobre, ale nie ma ich w żadnej aptece i w hurtowniach. Szymek chodzi z dwoma rączkami w buzi i już mi go tak strasznie żal :-( Może możecie coś polecić?