reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
domimo masz chłopca i dwie córeczki ? Między maluchami chyba nie duża różnica wieku jest ??
hej... mam dwie coreczki i synusia :-) tak jak powiedzialas... najstarsza Dominika ma 9 lat a Osaremen 2 latka i davidek 3 stycznia skonczy roczek...wiec miedzy najstarsza a najmlodszymi jest niestety dosc spora roznica ale jakos sie dogaduja..pozdrawiam

Załączniki

• 1-glitery_pl-9884.jpg
    1-glitery_pl-9884.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 17
  • 100_1312.JPG
    100_1312.JPG
    144,1 KB · Wyświetleń: 18
  • ALBUM.jpg
    ALBUM.jpg
    159,1 KB · Wyświetleń: 17
  • 100_1389.jpg
    100_1389.jpg
    295 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
hej... mam dwie coreczki i synusia :-) tak jak powiedzialas... najstarsza Dominika ma 9 lat a Osaremen 2 latka i davidek 3 stycznia skonczy roczek...wiec miedzy najstarsza a najmlodszymi jest niestety dosc spora roznica ale jakos sie dogaduja..pozdrawiam
ja mam jeszcze wieksza roznice...najstarszy syn skonczy 16 na wiosne, sredni 6 w styczniu i najmlodszy roczek tez w styczniu:-)

ja mam jeszcze wieksza roznice...najstarszy syn skonczy 16 na wiosne, sredni 6 w styczniu i najmlodszy roczek tez w styczniu:-)
no tak to wieksza roznica niz moja...:-)dogaduja sie jakos?
mozesz mi pomoc...?jak mam zrobic zeby zdjecia ktore chce aby byly w postach zostaly zapisane i automatycznie wstawiane przy kazdym moim poscie?

Załączniki

• glitteryourwaydc97415chx8[1].gif
    glitteryourwaydc97415chx8[1].gif
    45 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
oh, ja mam ustawiona sygnature, w ustawieniach masz opcje nasygnature, jest tez osobny post na to jak to robic....[/quotchodzi mi glownie o te zdjecia pod postami...teraz dzieci juz spia wiec mam troche czasu dla siebie...i moglabym to ustawic:-)

Załączniki

• (100_1179).jpg
    (100_1179).jpg
    92,4 KB · Wyświetleń: 23
  • 12298831377394776[1].jpg
    12298831377394776[1].jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 21
  • 209940qfy499fhgm.png
    209940qfy499fhgm.png
    68,6 KB · Wyświetleń: 19
ewa ja ja tez bardzo dziękuję za przywitanie !!!
domimo super masz dzieciaczki, sliczne !!!
pawimi ale Vincent cudnie wyglada w tej czapeczce, i gratuluje nowych zabków, nasze prawie na wierzchu, niestety prawie!!! nadal nie przebiły!!!:-(

Załączniki

• PC231063.jpg
    PC231063.jpg
    785 KB · Wyświetleń: 22
  • PC241104.jpg
    PC241104.jpg
    834,4 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Do góry