reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Proszę Ja ostatnio mało zaglądam, ale może się to zmienidziekuje za przywitanie!!!
hej... mam dwie coreczki i synusia :-) tak jak powiedzialas... najstarsza Dominika ma 9 lat a Osaremen 2 latka i davidek 3 stycznia skonczy roczek...wiec miedzy najstarsza a najmlodszymi jest niestety dosc spora roznica ale jakos sie dogaduja..pozdrawiamdomimo masz chłopca i dwie córeczki ? Między maluchami chyba nie duża różnica wieku jest ??
Załączniki
Ostatnia edycja:
ja mam jeszcze wieksza roznice...najstarszy syn skonczy 16 na wiosne, sredni 6 w styczniu i najmlodszy roczek tez w styczniu:-)hej... mam dwie coreczki i synusia :-) tak jak powiedzialas... najstarsza Dominika ma 9 lat a Osaremen 2 latka i davidek 3 stycznia skonczy roczek...wiec miedzy najstarsza a najmlodszymi jest niestety dosc spora roznica ale jakos sie dogaduja..pozdrawiam
no tak to wieksza roznica niz moja...:-)dogaduja sie jakos?ja mam jeszcze wieksza roznice...najstarszy syn skonczy 16 na wiosne, sredni 6 w styczniu i najmlodszy roczek tez w styczniu:-)
mozesz mi pomoc...?jak mam zrobic zeby zdjecia ktore chce aby byly w postach zostaly zapisane i automatycznie wstawiane przy kazdym moim poscie?
Załączniki
Ostatnia edycja:
oh, ja mam ustawiona sygnature, w ustawieniach masz opcje nasygnature, jest tez osobny post na to jak to robic....[/quotchodzi mi glownie o te zdjecia pod postami...teraz dzieci juz spia wiec mam troche czasu dla siebie...i moglabym to ustawic:-)
Załączniki
nina2201
mama Oliviera
ewa ja ja tez bardzo dziękuję za przywitanie !!!
domimo super masz dzieciaczki, sliczne !!!
pawimi ale Vincent cudnie wyglada w tej czapeczce, i gratuluje nowych zabków, nasze prawie na wierzchu, niestety prawie!!! nadal nie przebiły!!!:-(
domimo super masz dzieciaczki, sliczne !!!
pawimi ale Vincent cudnie wyglada w tej czapeczce, i gratuluje nowych zabków, nasze prawie na wierzchu, niestety prawie!!! nadal nie przebiły!!!:-(
Załączniki
reklama
e-stera
Fan(ka)
Domino masz śliczne dzieici..........takie czekoladki cudne................napatrzeć się nie mogę:-):-):-):-)