reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pandi jak dobrze cie widziec, kurde zawsze o tobie pamietamy!!! i myslimy o was :-* zagladaj czesciej.

Ja juz wszystko mam zrobione :-)

ja dzisiaj tez lekarza zaliczylam z malym bo od niedzieli ma kaszel, lekarz przepisal syropek i wapno ale antybiotyk tez gdyby maly dostal kataru lub goraczki no i pech chcial ze wieczorem katarek juz sie pojawil jesli bedzie i jutro to dostanie antybiotyk bo wykupilam zeby nie latac w swieta i nie szukac a i tak pol Katowic oblatalam za tym dziadostwem i kupilam dopiero u siebie podobno maja wycofywac ten antybiotyk ale pani w aptece nie powiedziala konkretnie dlaczego tylko tyle ze malo lekarzy go przepisuje i malo sie sprzedaje i niby dlatego, ale pluca ma wiki czyste wiec tyle dobrze i spi tez spokojnie :-) - narazie hehe

Ostatnia edycja:
reklama
9807756
witam
dobiero zaczynam na babyboom...wiec chcialam sie przywitac,,mam na imie Monika i jestem mama Davidka ktory urodzil sie 3 stycznia 2008 ...i zaczal mi wlasnie chodzic(jestem taka dumna z tego ze mowie dookola wszystkim o tym:-))
Chcialam wam zyczyc wesolych Swiat i mnostwa pociechy z waszych pociec!!!!pozdrawiam:laugh2:

Ostatnia edycja:
9807756
witam
dobiero zaczynam na babyboom...wiec chcialam sie przywitac,,mam na imie Monika i jestem mama Davidka ktory urodzil sie 3 stycznia 2008 ...i zaczal mi wlasnie chodzic(jestem taka dumna z tego ze mowie dookola wszystkim o tym:-))
Chcialam wam zyczyc wesolych Swiat i mnostwa pociechy z waszych pociec!!!!pozdrawiam:laugh2:

Witamy, witamy...ja tez jestem nowicjuszka na BB, gratulujemy pierwszych kroczkow Davidkowi!!! To nie lada powod do dumy:tak::tak: Moj synus jest z 16 stycznia i swoje pierwsze deptanie zaczal pod koniec listopada a gdzies tak od 10 dni biega jak szalony po calym domu:happy: Nawet nie pamietam jak to bylo jak jeszcze nie byl mobilny:-D:-D.Szybko im to idzie tym naszym Maluszkom!

Monika witam. Ja tez jestem z wawy i tez mama Davida ale od ponad 1,5 roku na bb w dziele styczniówek. Moj jest z 17 styznia i chodzi juz od 2 miesiecy ;-). Z której czesci wawy jestes??

9807756
witam
ja tez witam nowa mame, jestem na forum takze od niedawna, mój Olivier jest tutaj chyba albo i na pewno najmłodszy jeśli chodzi o styczeń bo urodził sie 31.01.2008! niestety nie moge pochwalic sie ze sam chodzi, narazie musi mieć "wsparcie" mebli itp. he he:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ WESOŁYCH ŚWIAT I CUDOWNEJ PIERWSZEJ NIEZAPOMNIANEJ WIGILII Z WASZYMI MALUSZKAMI !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam nowa mame, moj Wiki jeszcze nie chodzi sam ale za raczke itd to bardzo dobrze mu idzie,

noc byla nawet spokojna, mimo to ja od 5 juz nie spie, jacek przyszedl z pracy i ja juz jakos zasnac nie moglam, nakarmilam malego, wykapalam sie no i jestm :-)

witam nowa mame, moj Wiki jeszcze nie chodzi sam ale za raczke itd to bardzo dobrze mu idzie,

noc byla nawet spokojna, mimo to ja od 5 juz nie spie, jacek przyszedl z pracy i ja juz jakos zasnac nie moglam, nakarmilam malego, wykapalam sie no i jestm :-)

aaaaa to dobre, bo ja jeszcze nie poszlam spac...jakos nie moge zasnac i siedze z laptopem na kolanach:) Tez jestem:-)

reklama
Do góry