reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam sie ze wszystkimi. Dawno mnie nie bylo. U nas sie troche pozmienialo, ja juz wrocilam do pracy i pracuje prawie od miesiaca, Natalke tatus pilnuje a czasami tesciowa, ma juz 11 zabkow i chodzi juz sama. Zycze kazdej z Was zdrowych i wesolych swiat oraz szczesliwego Nowego Roku:tak:

Witam ja juz wyrobiona sałatki zrobione ryba po grecku też tylko rano jutro ryby posmarze i o 11 do mamusi jedziemy.Amelka ma katarek i nic poza tym.
W Boąe Narodzenie jedziemy do moich rodziców bo mają 30 rocznice slubu wiec bedzie mała balanga,jesze po torta jade wieczorem do znajomejb bo ja niestety torta nie umiem zrobić.Niby swiąt w domu niespedzam ale zawsze szykuje dużo i zabieram jedzenie ze sobą bo wiem że u rodziców niejest za ciekawie z kasą wiec niezwale sie na całe dnie bez niczego.
Amelka też nieraz spadła ale na tyłek wiec nic jej niebyło.WIEC PA PA DZIEWCZYNY

Ostatnia edycja:
Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,
przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.
Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,
mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.
Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:
niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami

Dziewczyny życzę Wam(i sobie)udanej pierwszej z naszymi pociechami Wigilii i Wesołych Świąt!!!Wszystkiego najlepszego!

Życzenia najświętszych, najcieplejszych i najrodzinniejszych Dni Bożego Narodzenia!

Wpadłam tylko na chwilę z życzeniami zajrzeć co u Was.
Tobi nauczył się raczkować - już zabierał się za chodzenie, ale wysłaliśmy go na ćwiczenia, bo przegapić raczkowania absolutnie nie wolno. Dlatego sam teraz nie chodzi, tylko przy meblach i za ręce. Wreszcie mu się udało zawołać mama! Zęby dwa. Ale już nie przybiera tak szaleńczo na wadze - powoli dobija 12 kg, ale nadal ma kilka słodkich fałdek:-)

Załączniki

• kartka Boże Narodzenie 2008 130.JPG
    kartka Boże Narodzenie 2008 130.JPG
    653,7 KB · Wyświetleń: 33
  • pierwsze kroki 090.jpg
    pierwsze kroki 090.jpg
    763,3 KB · Wyświetleń: 31
  • Tobi w trąbie 12 miesiąc 062.jpg
    Tobi w trąbie 12 miesiąc 062.jpg
    764,6 KB · Wyświetleń: 27
  • Tobi w trąbie 12 miesiąc 018.jpg
    Tobi w trąbie 12 miesiąc 018.jpg
    799,2 KB · Wyświetleń: 28
To i ja składam WAM najserdeczniejsze życzenia ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.
A ja dziś jeszcze lekarza zaliczyłam bo mały wczoraj wieczorem zaczął kaszleć więc wolałam żeby dziś go lekarka zobaczyła niż potem w święta po pogotowiu jeździć.No i mamy przeziębienie zapisała 2 syropy na kaszel i wapno i dała receptę na antybiotyk gdyby się czasem pogorszyło.Mam nadzieję że obejdzie się bez niego i wystarczą syropy.

Tak Tak, Wszytkiego Najlepszego i Czego Sobie wy życzycie Mamusie.

Pandi a ty sie wkoncu ujawniłas, jak miło. Napisz co u Ciebie, nie odzywałas sie jak zabieg?? Tobi fajny i wazy prawidłowo potroił wage w ciagu roku ;-).

reklama
MAGIA ŚWIAT TO DZIECIĘCA WIARA W ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA, SPOKOJNA ROZMOWA Z BLISKIMI, ROZLENIWIONY TELEFON, ZASPANY BUDZIK I ŚNIEG, KTÓRY NIE JEST UTRAPIENIEM...

MAGICZNYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA WSZYSTKIM MAMUSIOM I ICH DZIDZIUSIOM życzą
EWELINA PAWEŁ I OLIVIER

Do góry