salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wesołych Świąt kobietki :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wesołych Świąt kobietki :-*
wspolczuje...nie rozumiem tylko dlaczego nie zrobili od razu wszystkich profilaktycznych badan tylko odeslali Was do domuPrzeciez bez tego nie sa w stanie zdiagnozowac co dziecku moze byc Poza tym....chyba bezpieczniej jest wykluczyc na podstawie dokonanych juz badan ze to nie z upadku tylko czekac az moga pojawic sie ewentualne komplikacje. Koszmar, naprawde wspolczuje Wam i Nocolce a szpital nagana!!! Prosze o update jak tylko cos bedziecie wiedzec konkretnego...no widzisz agnie, moze to tylko godzinka(a dokladnie 1h50min;-)) ale nie tylko lot jest przeszkoda(to chyba najmniejszy problem). nie chce cie urazic, ale czasem choc bardzo chcesz to czegos miec nie mozesz (niestety)... .
a u nas Nicoleczka dostala goraczki wczoraj wieczorem 39stopni, w ogole przez caly dzien byla taka osowiala, markotna i spokojna (a pisalam wam, ze udeżyła sie w glowke) wiec wieczorem pojechalismy do szpitala, bo chcielismy sprawdzic czy to nie przez ten upadek. bylismy na miejscu ok 22 a pozniej czekalismy az obejzy ja lekarz ok 2,5godz. w miedzyczasie zbadal ja pielegniarz i kazal rozebrac zeby jej goraczka przeszla. goraczka nie spadala wiec w koncu zbadala ja ta lekarka, ale oczywiscie nie zrobili jej zadnego scanu glowki, bo nie ma drgawek ani wymiotow a to, ze zachowuje sie zupelnie inaczej niz zwykle i ta goraczka to zbieg okolicznosci. mamy jej dawac paracetamol i obserwowac nadal a jak bedzie miala te drgawki lub bedzie wymiotowac to mamy wtedy wrocic znow.... boze drogi...
Ja nawet nie wiem, jak spędzę sylwestra Pewnie koniec końców z teściami w domku.
pawimi, przepis jest mega!
To barbarzyństwo, żeby nie dać człowiekowi wolnego na święta...
Btw. to chyba kiepski biznes, skoro nawet nie można chociaż święta z rodziną w Polsce świętować.
a w dodatku nicolka wczoraj spadla z łozka, bo moja kolezanka jej nie przytrzymala i nabila sobie guza na czole... oprocz tego nic jej nie dolega, ale obserwuje ja caly czas. boze tak sie przestraszylam...czemu nie patrzylam na nia tez... ahhh
Paulinek - to jest wlasnie Thomas (and friends) we wlasnej osobie::-):-)
Ale Twoj Tomeczek zdecydowanie slodszy i ladniejszy