reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no widzisz agnie, moze to tylko godzinka(a dokladnie 1h50min;-)) ale nie tylko lot jest przeszkoda(to chyba najmniejszy problem:confused:). nie chce cie urazic, ale czasem choc bardzo chcesz to czegos miec nie mozesz (niestety:baffled:)... .
a u nas Nicoleczka dostala goraczki wczoraj wieczorem 39stopni, w ogole przez caly dzien byla taka osowiala, markotna i spokojna (a pisalam wam, ze udeżyła sie w glowke) wiec wieczorem pojechalismy do szpitala, bo chcielismy sprawdzic czy to nie przez ten upadek. bylismy na miejscu ok 22 a pozniej czekalismy az obejzy ja lekarz ok 2,5godz. w miedzyczasie zbadal ja pielegniarz i kazal rozebrac zeby jej goraczka przeszla. goraczka nie spadala wiec w koncu zbadala ja ta lekarka, ale oczywiscie nie zrobili jej zadnego scanu glowki, bo nie ma drgawek ani wymiotow:szok: a to, ze zachowuje sie zupelnie inaczej niz zwykle i ta goraczka to zbieg okolicznosci. mamy jej dawac paracetamol i obserwowac nadal a jak bedzie miala te drgawki lub bedzie wymiotowac to mamy wtedy wrocic znow.... boze drogi...
wspolczuje...nie rozumiem tylko dlaczego nie zrobili od razu wszystkich profilaktycznych badan tylko odeslali Was do domu:no::no::no:Przeciez bez tego nie sa w stanie zdiagnozowac co dziecku moze byc:confused: Poza tym....chyba bezpieczniej jest wykluczyc na podstawie dokonanych juz badan ze to nie z upadku tylko czekac az moga pojawic sie ewentualne komplikacje. Koszmar, naprawde wspolczuje Wam i Nocolce a szpital nagana!!!:angry::angry::angry: Prosze o update jak tylko cos bedziecie wiedzec konkretnego...

Ja nawet nie wiem, jak spędzę sylwestra :-D Pewnie koniec końców z teściami w domku.
pawimi, przepis jest mega! :-D
To barbarzyństwo, żeby nie dać człowiekowi wolnego na święta... :crazy::crazy:
Btw. to chyba kiepski biznes, skoro nawet nie można chociaż święta z rodziną w Polsce świętować.

Swieta sa wolne tj 25 i 26 grudnia, ale przyjezdzac do Polski raczej bez sensu - ja bym jedynie sie wyspala w domu.

a w dodatku nicolka wczoraj spadla z łozka, bo moja kolezanka jej nie przytrzymala i nabila sobie guza na czole... oprocz tego nic jej nie dolega, ale obserwuje ja caly czas. boze tak sie przestraszylam...czemu nie patrzylam na nia tez... ahhh

Ja sie patrzylam i na moich oczach Thomas doslownie zesliznal sie z lozka:szok: nabijajac sobie siniaka:szok:

Paulinek - to jest wlasnie Thomas (and friends) we wlasnej osobie::-):-)

tomek.jpg

Ale Twoj Tomeczek zdecydowanie slodszy i ladniejszy:blink:

Moj maz wlasnie stwierdzil ze wybralismy dobre imie:-D
Dziekujemyza kaplement - lasi jestesmy:-D

Mój Oli tez spadł z łóżka ale na szczęście nic sobie nie zrobił nawet guza nie miał, płakał moze 5 minut za to ja ryczałam 2 godziny :szok::szok::szok:
Bylismy dzisiaj w Poznaniu na zakupach, aż się zdziwiłam bo w auchan nie było tłoku, oczywiscie pojechałam zeby cos sobie kupić a wróciłam z dwoma torbami rzeczy dla Oliviera!:-)
jeszcze jutro ostatnie małe zakupy i koniec mam już dosyć tej bieganiny...!!!!

reklama
witam:-) dawno nie zagladalam i nie wiem co sie dzieje :zawstydzona/y: pamietacie rok temu jak wszystkie czekalysmy na wiadomosc ktora pojechala juz rodzic :tak: to tak niedawno a nasze skarby juz sa takie duze :-D a jak wasze przygotowania do swiat u mnie prawie wszystko gotowe teraz sie pochwale moim synkiemP1000441.JPGP1000443.JPG
a to widok z mojego luzka w nowej sypialni P1000447.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry