reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My też witamy nową mamusie.Amelka znów na katar niemam już siły na to wszystko.Może wiecie co jest dobre na katar dla takiego malucha?Sanki mamy ale bez oparcia trzeba dorobic.

reklama
My też witamy nową mamusie.Amelka znów na katar niemam już siły na to wszystko.Może wiecie co jest dobre na katar dla takiego malucha?Sanki mamy ale bez oparcia trzeba dorobic.
Witam nową mamę!!!
Nutka nam lekarz przepisała otriwin i kazał nawilżać śluzówkę wodą morską.
My po ciężkiej nocy, mała obudziła się o 1 w nocy i przez 2 godzinki płakała, pomogła zmiana pieluszki z suchej na suchą:wściekła/y: Nie wiem co jej było, dziąsła posmarowałam dałam jeść, w końcu zasnęła, w drugim końcu łóżeczka.
Śnieg nie topnieje, chyba też kupimy małej sanki:-D
Wczoraj opady śniegu zgoniły nas ze spacerku, miałam cały koszyk na zakupy śniegu:szok:, dosłownie nic nie było widać, tylko śnieg. Celina się śmiała i łapała płatki do buzi. wiem, że to nie zdrowe, ale kilka płatków jej nie zaszkodzi.

:-)Ja też witam nową mamusię.U nas już niestety niewiele śniegu pozostało więc z sankami musimy jeszcze poczekać.A mój młody właśnie zaczyna sam stać.Nie trwa to długo raptem kilka sekund po czym bęc na pupę ale wstaje i próbuje znowu.Fajnie to wygląda.:-):-):-):tak::tak::tak:.

:-)Ja też witam nową mamusię.U nas już niestety niewiele śniegu pozostało więc z sankami musimy jeszcze poczekać.A mój młody właśnie zaczyna sam stać.Nie trwa to długo raptem kilka sekund po czym bęc na pupę ale wstaje i próbuje znowu.Fajnie to wygląda.:-):-):-):tak::tak::tak:.
Gratuluje!!! Patrzeć jak będzie włazić na krzesła:-D

Dziekuję za miłe przyjęcie!!!:-)
katarzyna-joanna mój synek ważył 4050 i mierzył 55 cm, teraz mierzy około 78-80 cm i wazy 8 kg, rośnie w górę a nie w szerz ogólnie zalicza sie do szczupłych dzieci, raczkuje od 8 miesiaca i chodzi przy meblach, kanapie ale sam narazie jeszcze sie nie puszcza, wszędzie go pełno bo to bardzo żywe dziecko :-D jedyne z czym mamy problem to zabki.:no: nie ma jeszcze ani jednego i to mnie trochę martwi, mam nadzieje że niedługo mu wyjdą bo od kilku dni gorzej śpi strasznie sie ślini i ma takie grube dziąsełka!!!
mieszkamy w nieduzym mieście w wielkopolsce a podtrzymujac watek śniegowy, śnieżek u nas tylko trochę popruszył!!!

Dziekuję za miłe przyjęcie!!!:-)
katarzyna-joanna mój synek ważył 4050 i mierzył 55 cm, teraz mierzy około 78-80 cm i wazy 8 kg, rośnie w górę a nie w szerz ogólnie zalicza sie do szczupłych dzieci, raczkuje od 8 miesiaca i chodzi przy meblach, kanapie ale sam narazie jeszcze sie nie puszcza, wszędzie go pełno bo to bardzo żywe dziecko :-D jedyne z czym mamy problem to zabki.:no: nie ma jeszcze ani jednego i to mnie trochę martwi, mam nadzieje że niedługo mu wyjdą bo od kilku dni gorzej śpi strasznie sie ślini i ma takie grube dziąsełka!!!
mieszkamy w nieduzym mieście w wielkopolsce a podtrzymujac watek śniegowy, śnieżek u nas tylko trochę popruszył!!!
co do zabkow to sie niemartw czytalam ze pierwszy zabek musi wyijsc do pierwszego roku zycia takze troche czasu jeszcze ma. moj kamilek tez jest wysoki. i tez jest go wszedzie pelno .raczkuje, wstaje przy czym sie tylko da chodzi bokiem przy wersalce lub trzymany za raczki.. sam niechodzi jeszcze.
Śpię zdrowo

reklama
Do góry