reklama
Witam nową mamę!!!My też witamy nową mamusie.Amelka znów na katar niemam już siły na to wszystko.Może wiecie co jest dobre na katar dla takiego malucha?Sanki mamy ale bez oparcia trzeba dorobic.
Nutka nam lekarz przepisała otriwin i kazał nawilżać śluzówkę wodą morską.
My po ciężkiej nocy, mała obudziła się o 1 w nocy i przez 2 godzinki płakała, pomogła zmiana pieluszki z suchej na suchą Nie wiem co jej było, dziąsła posmarowałam dałam jeść, w końcu zasnęła, w drugim końcu łóżeczka.
Śnieg nie topnieje, chyba też kupimy małej sanki
Wczoraj opady śniegu zgoniły nas ze spacerku, miałam cały koszyk na zakupy śniegu, dosłownie nic nie było widać, tylko śnieg. Celina się śmiała i łapała płatki do buzi. wiem, że to nie zdrowe, ale kilka płatków jej nie zaszkodzi.
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
:-)Ja też witam nową mamusię.U nas już niestety niewiele śniegu pozostało więc z sankami musimy jeszcze poczekać.A mój młody właśnie zaczyna sam stać.Nie trwa to długo raptem kilka sekund po czym bęc na pupę ale wstaje i próbuje znowu.Fajnie to wygląda.:-):-):-).
Gratuluje!!! Patrzeć jak będzie włazić na krzesła:-)Ja też witam nową mamusię.U nas już niestety niewiele śniegu pozostało więc z sankami musimy jeszcze poczekać.A mój młody właśnie zaczyna sam stać.Nie trwa to długo raptem kilka sekund po czym bęc na pupę ale wstaje i próbuje znowu.Fajnie to wygląda.:-):-):-).
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Dzięki.Nigdy nie sądziłam że będą mnie tak cieszyć nawet najmniejsze postępy mojego szkraba.
nina2201
mama Oliviera
Dziekuję za miłe przyjęcie!!!:-)
katarzyna-joanna mój synek ważył 4050 i mierzył 55 cm, teraz mierzy około 78-80 cm i wazy 8 kg, rośnie w górę a nie w szerz ogólnie zalicza sie do szczupłych dzieci, raczkuje od 8 miesiaca i chodzi przy meblach, kanapie ale sam narazie jeszcze sie nie puszcza, wszędzie go pełno bo to bardzo żywe dziecko jedyne z czym mamy problem to zabki. nie ma jeszcze ani jednego i to mnie trochę martwi, mam nadzieje że niedługo mu wyjdą bo od kilku dni gorzej śpi strasznie sie ślini i ma takie grube dziąsełka!!!
mieszkamy w nieduzym mieście w wielkopolsce a podtrzymujac watek śniegowy, śnieżek u nas tylko trochę popruszył!!!
katarzyna-joanna mój synek ważył 4050 i mierzył 55 cm, teraz mierzy około 78-80 cm i wazy 8 kg, rośnie w górę a nie w szerz ogólnie zalicza sie do szczupłych dzieci, raczkuje od 8 miesiaca i chodzi przy meblach, kanapie ale sam narazie jeszcze sie nie puszcza, wszędzie go pełno bo to bardzo żywe dziecko jedyne z czym mamy problem to zabki. nie ma jeszcze ani jednego i to mnie trochę martwi, mam nadzieje że niedługo mu wyjdą bo od kilku dni gorzej śpi strasznie sie ślini i ma takie grube dziąsełka!!!
mieszkamy w nieduzym mieście w wielkopolsce a podtrzymujac watek śniegowy, śnieżek u nas tylko trochę popruszył!!!
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
co do zabkow to sie niemartw czytalam ze pierwszy zabek musi wyijsc do pierwszego roku zycia takze troche czasu jeszcze ma. moj kamilek tez jest wysoki. i tez jest go wszedzie pelno .raczkuje, wstaje przy czym sie tylko da chodzi bokiem przy wersalce lub trzymany za raczki.. sam niechodzi jeszcze.Dziekuję za miłe przyjęcie!!!:-)
Śpię zdrowo
nina2201
mama Oliviera
dziekuję trochę mnie uspokoiłaś mam nadzieje że malutki nie będzie jeszcze długo cierpiał i ząbki pojawią się lada chwila!!!!:-)
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
kamilek ma osiem zabkow .i teraz ida mu chyba trzynaraz -tak to przynajmniej wyglada. daj jakas fotke malego -jak mu na imie?dziekuję trochę mnie uspokoiłaś mam nadzieje że malutki nie będzie jeszcze długo cierpiał i ząbki pojawią się lada chwila!!!!:-)
reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
a juz doczytalam olivierek ma na imie tak?