salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
z tym kibelkiem to akurat zartowalam :-) wiki robi siusiu na nocnik tylko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maleństwo, rehabilitacja naprawdę potrafi zdziałać cuda. Z tak niesprawnej ręki [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=4YzYk7ea7d4"]YouTube - Julia 4 m ce[/ame], a nawet bardziej, bo tu już sporo ruszała , dzięki rehabilitacji uzyskaliśmy do dziś naprawdę bardzo dużo. (Choć zabiegi chirurg też dały swoje). Gdyby nie rehabilitacja Julia dziś nie ruszałaby reką i miałaby dużo krótszą i chudszą.Na szczęście mały jak się go posadzi trochę lepiej mu wychodzi nawet chwilę bez żadnego podpierania się rączkami wytrzyma.No ale niedługo rehabilitację zaczynamy i myślę że będzie dobrze.
Brawo dla Wikusia !Wlasnie dzwoniła moja mama ze Wiktorek podraczkowal 3 kroczki do zabawki :-) !!!! jaka jestem szczesliwa i zal mi ze tego nie widzialam !!! ale sie straaaaaaaaasznie ciesze :-) zjadam sniadanie i jade do niego :-)