A ja musze sie wam pochwalic schudłam 11 kilo ale to za mało jeszcze 2 razy tyle mi brakuje do wymażonej sylwetki dam rade.Od pazdziernika rusza sie aerobik w szkole wiec sie uda.Raz w tygodniu basen a 2 razy w szkole.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a ja skladam życzenia dla Oskarka i dla Julka niech rosna zdrowo chlopaki !!!
gratulujemy rowzniez ząbkow maluchom...
kasiu ciesze sie ze wakacje sie udaly zdjecia sa przepiekne :-)
anja mam nadzieje ze to nie zyly ... tzrymam kciuki !!!
a ja ide wkoncu w spodniach bo nie znalazlam zadnej ale to zadnej kiecki w ktorej bym wygladala chodz troche ladnie....
nutka powiedz mi jak zgubilas tyle kilogramow ???
gratulujemy rowzniez ząbkow maluchom...
kasiu ciesze sie ze wakacje sie udaly zdjecia sa przepiekne :-)
anja mam nadzieje ze to nie zyly ... tzrymam kciuki !!!
a ja ide wkoncu w spodniach bo nie znalazlam zadnej ale to zadnej kiecki w ktorej bym wygladala chodz troche ladnie....
nutka powiedz mi jak zgubilas tyle kilogramow ???
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Nutka ja też jestem zainteresowana:Jak udało Ci się tyle zrzucic?
Od dwóch miesiecy niejem nic smarzonego,tylko gotowane ,niejem ziemniaków,ani białego pieczywa nic smaruje masłem jem warzywa i owoce i oczywiscie jezdziłam rowerem.Zero zup zaklepywanych ,zero sosów.Ateraz mam nadzieje że jeszcze szybciej schudne 11kilo w ciągu miesiąca bo aerobik sie zaczyna.Ajadłam dosłownie to co Amelka jej obiadki gotowałam i sama je jadłam.5 posiłków w ciągu dnia małych i w tych samych porach ,od czasu do czasu zjadłam jakies małe ciasteczko.Znajoma jezdzi do dietetyka i odbiłam sobie na ksero program żywienia dla niej i staram sie jesc to co tam jest napisane nieraz zastepuj czyms innym.
Ostatnia edycja:
ewa_adu
Fanka BB :)
cześć
trochę mnie nie było u Was zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy )
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.
trochę mnie nie było u Was zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy )
Ostatnia edycja:
Witam!!!
Moja kuzynka za 3 dawkę płaciła 70zł, a 4 miała darmową( za wcześniejsze dała po100zł)
Noc spokojna. Katarek opanowany. Mała narazie grzeczna. Dzisiaj znowu zostałyśmy same i nawet nie możemy pójść na spacerek, bo mają tłuczeń przywieść Wczoraj mieli ale jakoś nie przywieźli
Lecimy szybciutko po chlebek i za obiadek się bierzemy.
Czekasz na górne ząbki a my czekamy na jakikolwiek ząbek. Gdzie zrobiłaś takie tanie zakupyA ja kupiłam małemu dziś 2pary śpiochów 2 kaftaniki i 2 body na długi rękaw.Zapłaciłam 37 zł...Ja tak czekam na te górne zębale ale ich jakoś u nas nie widać...
Celinka też wczoraj skończyła 8 miesięcy i o dziwo jak zawsze grzeczna, tak wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Marudziła, płakała z byle powodu i bawić się sama nie chciałaOskarek dziękuje za życzenia.Jest dziś niezwykle grzeczny bo zazwyczaj jak kończył kolejny m-c miał ataki "głupawki" i marudzenia.
Ewa 95 zł za szczepienie Ja płaciłam 150zł za każdą dawkę i też się zastanawiam czy czwarta bezpłatnacześć
Moja kuzynka za 3 dawkę płaciła 70zł, a 4 miała darmową( za wcześniejsze dała po100zł)
Noc spokojna. Katarek opanowany. Mała narazie grzeczna. Dzisiaj znowu zostałyśmy same i nawet nie możemy pójść na spacerek, bo mają tłuczeń przywieść Wczoraj mieli ale jakoś nie przywieźli
Lecimy szybciutko po chlebek i za obiadek się bierzemy.
Ostatnia edycja:
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Gratulujemy kolejnego ząbka.
U nas na razie tylko dolne 1 są.
U nas na razie tylko dolne 1 są.
reklama