reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja musze sie wam pochwalic schudłam 11 kilo ale to za mało jeszcze 2 razy tyle mi brakuje do wymażonej sylwetki dam rade.Od pazdziernika rusza sie aerobik w szkole wiec sie uda.Raz w tygodniu basen a 2 razy w szkole.

reklama
a ja skladam życzenia dla Oskarka i dla Julka :) niech rosna zdrowo chlopaki !!! :-p

gratulujemy rowzniez ząbkow maluchom...

kasiu ciesze sie ze wakacje sie udaly zdjecia sa przepiekne :-)

anja mam nadzieje ze to nie zyly ... tzrymam kciuki !!!

a ja ide wkoncu w spodniach bo nie znalazlam zadnej ale to zadnej kiecki w ktorej bym wygladala chodz troche ladnie....

nutka powiedz mi jak zgubilas tyle kilogramow ???

Od dwóch miesiecy niejem nic smarzonego,tylko gotowane ,niejem ziemniaków,ani białego pieczywa nic smaruje masłem jem warzywa i owoce i oczywiscie jezdziłam rowerem.Zero zup zaklepywanych ,zero sosów.Ateraz mam nadzieje że jeszcze szybciej schudne 11kilo w ciągu miesiąca bo aerobik sie zaczyna.Ajadłam dosłownie to co Amelka jej obiadki gotowałam i sama je jadłam.5 posiłków w ciągu dnia małych i w tych samych porach ,od czasu do czasu zjadłam jakies małe ciasteczko.Znajoma jezdzi do dietetyka i odbiłam sobie na ksero program żywienia dla niej i staram sie jesc to co tam jest napisane nieraz zastepuj czyms innym.

Ostatnia edycja:
cześć :-D
trochę mnie nie było u Was :zawstydzona/y: zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy :-D)
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.

Ostatnia edycja:
Witam!!!
A ja kupiłam małemu dziś 2pary śpiochów 2 kaftaniki i 2 body na długi rękaw.Zapłaciłam 37 zł...Ja tak czekam na te górne zębale ale ich jakoś u nas nie widać...
Czekasz na górne ząbki a my czekamy na jakikolwiek ząbek. Gdzie zrobiłaś takie tanie zakupy:confused::rofl2:

Oskarek dziękuje za życzenia.Jest dziś niezwykle grzeczny bo zazwyczaj jak kończył kolejny m-c miał ataki "głupawki" i marudzenia.
Celinka też wczoraj skończyła 8 miesięcy i o dziwo jak zawsze grzeczna, tak wczoraj myślałam, że nie wytrzymam. Marudziła, płakała z byle powodu i bawić się sama nie chciała:wściekła/y:

cześć :-D
trochę mnie nie było u Was :zawstydzona/y: zaraz lecę z Jakubem na szczepienie. Powiedzcie jak to jest ? Pierwsze trzy szczepienia miał te za 95 zł. Czy to prawda że czwarte jest bezpłatne ??
Po szczepieniu lecę z Julcią na rehabilitację. I tak codziennie przez dwa tygodnie. Julka tradycyjnie nie chce ćwiczyć...
W sb idziemy na wesele. Kubuś zostaje z moją sis. Nie wiem jak on przeżyje bez cyca. A nie podkarmię go bo to będzie ok 50 km. (mili - w Legnicy :-D)
Lecę bo mój śpioch wstał.
Odezwę się wieczorkiem zapewne dopiero.
Ewa 95 zł za szczepienie:confused: Ja płaciłam 150zł za każdą dawkę i też się zastanawiam czy czwarta bezpłatna:confused:
Moja kuzynka za 3 dawkę płaciła 70zł, a 4 miała darmową( za wcześniejsze dała po100zł)

Noc spokojna. Katarek opanowany. Mała narazie grzeczna. Dzisiaj znowu zostałyśmy same i nawet nie możemy pójść na spacerek, bo mają tłuczeń przywieść:wściekła/y: Wczoraj mieli ale jakoś nie przywieźli:wściekła/y:
Lecimy szybciutko po chlebek i za obiadek się bierzemy.

Ostatnia edycja:
coś porobiło mi się z klawiaturą i Miki jakimś sposobem naprawił.on jest taki mały specjalista.Teraz jak wyszedł ten ząbek wreszcie się uspokoił i nawet sam zasypia w ciągu dnia i na długo.
I macie moich 2 synów

Załączniki

• Zdjęcie0107.jpg
    Zdjęcie0107.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 25
reklama
wiatjciw u nas dzis spokojniej ale smary mamy po pas jak Gabi widzi mnie z chusteczką juz mówi nenenene jakby nie nie:-)

i nie jeeeeeeeeeeeeeeee

Do góry