reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u mnie w rodzinie urodzil sie chlopiec ma niecaly miesiac- jest dla mnie kuzynem a dla mojej wiki jest wujkiem, chociaz ona jest od niego starsza:-)
rozne sa przypadki w zyciu:tak:
uciekam bo dzis sliczna pogoda i jedziemy z mezem pojezdzic rowerami:-)

reklama
Witam....:-).ja wczoraj zbalowałam z koleżnka, bo maż cykał slub i wesele i do 3 nad ranem chata była wolna hihihiihi
U nas jesien....zimno, wietrzenie dopiero przestalo padac...brrrrrrrrrrrrr

Mój Mąż zaprosił mnie do pizzerii Raj, także dzisiaj jestem zwolniona od robienia obiadków :-D a że jest ładna pogoda to też pojedziemy na Pogorie nad jeziorko :-)
Także dziewczyny idę skorzystać z przyjemności i do wieczorka :*:*:*

Witam.U nas też ładna pogoda ,świeci słoneczko a ja uziemiona w domu bo lekarz kazał mi nie przeciążać nogi więc ze spaceru nici.Chyba że chłopaki same pójdą.

ja tez zauwazyłam zew Gabi zdecydowanie mniej je dlaczego???????????????? nie wiem ale jakos sie tym nie martwie

bylismy dzisiaj na grzybkach allle fajnie było Gabi śpiochałaa w wózeczku Koko z Tata wzdłuż ścieżki idac nazbierałam cały koszyczek od truskawek :-);-):tak::-D
rafi z kokunia tez sporo
juz odgotowane czekaja na zalewe i do słoiczków duze do suszarki hmmmm w całym domku pachna grzybki
teraz Rafi spi bo zmeczony a ja sie wsciekam bo kiedy ja bede mogła ot tak sie połozyc KUZWA NO?????????????? bo on po dyzuze a ja ? wiecznie na dyzurze!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry