reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja tam wogole nie smaruje niczym Karol bral wystarczajaco duzo lekarstw jak byl chory i nie funduje mu nowych bez potrzeby przyznam ze wcale nie wiedzialam ze mu wychodza zabki bo nie byl bardziej marudny niz zawsze a jak marudzi to poprostu ma zly dzien i nie szukam pomocy w lekach tylko przytulam i pieszcze :-) tak robie JA i u nas to dziala

reklama
Istnieje coś takiego jak wiedza naukowa i wiedza potoczna - i żadna nie jest lepsza od drugiej. Uzupełniają się.
Salik - nie denerwuj się, ignoruj;-)
Sylka - nie daj się wciągać w dywagacje i tłumaczenia co która ma na myśli. A swoja drogą nie wiedziałam, że takie sztuczne mleko tak szybko się psuje.:szok:
Helena, gratulacje dla malucha z zębiskiem:-D:-D:-D. I pamiętaj - grunt to zdrowy rozsądek.:tak:

Istnieje coś takiego jak wiedza naukowa i wiedza potoczna - i żadna nie jest lepsza od drugiej. Uzupełniają się.
Salik - nie denerwuj się, ignoruj;-)
Sylka - nie daj się wciągać w dywagacje i tłumaczenia co która ma na myśli. A swoja drogą nie wiedziałam, że takie sztuczne mleko tak szybko się psuje.:szok:
Helena, gratulacje dla malucha z zębiskiem:-D:-D:-D. I pamiętaj - grunt to zdrowy rozsądek.:tak:
Mleczko sztuczne psuje się i to szybko. A co gorsza hydrolizaty dla alergików jeszcze szybciej kisną przyczym strasznie śmierdzą i smakują. Kiedys chciałam dać Celince jej mleczko które piła i nie dopiła po 10 min. tylko że postanowiłam je sprawdzić najpierw, odkręciłam butle i omało nie ży..., smakowało też ochydniej niz normalnie.

tak samo mi sie wydawało z Dawciem doniedawna az nagle tak sie rozspiewa i zaczał gadac, jak oszalały.

Będzie mówił po swojemu, a jak się rozgada to będziesz dość mieć , bo naokrągło to samo gadać będzie. Celinka ostatnio krzyczy jak wrona najgłośniej jak potrafi, bębenki po 2 minutach pękają, a potrafi tak 20 minut:baffled:

moja mama zawsze mowila ze dzieci troche gaworza potem na jakis czas milkna i dopiero potem jak zaczna gadac po swojemu to rozkrecaja sie na calego i obserwujac moje dzieci i dzieci mijego rodzenstwa mysle ze cos w tym jest:tak:
byla u brata na slasku na wikend i cale 3 dni strasznie lalo a to pare zdjec P1000326.JPG

P1000328.JPG

P1000332.JPG

reklama
helenko-masz cudne dzieciaczki :-)
jagna-Maja tez nie ma jeszcze ząbków i naprawdę nie mogę sie już ich doczekać :-(
aga-Majka w zeszłym m-cu też miała jakąś zmowę milczenia, ale juz jej przeszło :-) dziś nauczyła się "klukać" języczkiem o podniebienie!

Do góry