reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam i składam najlepsze życzenia dla ZUZI.
U nas dziś szalona pogoda słońce chmury i strasznie wieje.
A mój bobas właśnie zasnął po godzinie marudzenia.Chyba go strasznie dziąsła bolą bo nawet grzechotki go urażają.

reklama
jagna dzieki za podpowiedz, wikus mial krew pobierana na morfologie z rozmazem podczytalam was poniekad ale nie pamietam co mialam napisal...

buciki maluskie piekniusie- czasem zaluje ze nie mam corci :-)

ja nie mam nikogo w rodzinie chorego na altzhajmera ale to chyba dobrze no nie ??!!

co do pomidorka to od kiedy wogole sie go podaje bo zupka pomidorowa jest juz od 6 miesiaca z boboVity???

a to kilka fotek naszych kolorowych... Wujek wiktorka dostal meeega duze auto na sterowanie od rodzicow i wikus tez na nim jezdzil dzisiaj strasznie go to bawilo.
Ja już daje pomidorka, gotuje zubkę z marchwi i ryżu a na sam koniec daje przetartego pomidorka zagotuje i miksuje, bardzo taka zupka smakuje Celince.
Widać że Wikuś zadowolony.

reklama
usneła nareszcie mam zdiecia jak znajoma bedzie miała czas to zamieszcze jutro.Dziewczyny ja mam brata niepełnosprawnego ma 29 lat i jest z ciąży blzniaczej bije mame moją i prawie cały dzien wrzeszczy.Drugi brat jest zdrowy jak ryba ale za to głupi jak but.Zostawił żone dziecko i wyjechał za granice,odzywa sie raz na rok i to do mamy a nie do syna.

Do góry