reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam i składam najlepsze życzenia dla ZUZI.
U nas dziś szalona pogoda słońce chmury i strasznie wieje.
A mój bobas właśnie zasnął po godzinie marudzenia.Chyba go strasznie dziąsła bolą bo nawet grzechotki go urażają.

reklama
jagna dzieki za podpowiedz, wikus mial krew pobierana na morfologie z rozmazem podczytalam was poniekad ale nie pamietam co mialam napisal...

buciki maluskie piekniusie- czasem zaluje ze nie mam corci :-)

ja nie mam nikogo w rodzinie chorego na altzhajmera ale to chyba dobrze no nie ??!!

co do pomidorka to od kiedy wogole sie go podaje bo zupka pomidorowa jest juz od 6 miesiaca z boboVity???

a to kilka fotek naszych kolorowych... Wujek wiktorka dostal meeega duze auto na sterowanie od rodzicow i wikus tez na nim jezdzil dzisiaj strasznie go to bawilo.
Ja już daje pomidorka, gotuje zubkę z marchwi i ryżu a na sam koniec daje przetartego pomidorka zagotuje i miksuje, bardzo taka zupka smakuje Celince.
Widać że Wikuś zadowolony.

reklama
usneła nareszcie mam zdiecia jak znajoma bedzie miała czas to zamieszcze jutro.Dziewczyny ja mam brata niepełnosprawnego ma 29 lat i jest z ciąży blzniaczej bije mame moją i prawie cały dzien wrzeszczy.Drugi brat jest zdrowy jak ryba ale za to głupi jak but.Zostawił żone dziecko i wyjechał za granice,odzywa sie raz na rok i to do mamy a nie do syna.

Do góry