reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Aha :-) No ciekawe, czy młoda by chrupka kukurydzianego zaakceptowała... A ile można tego dawać? :-p Traktować to jako deserek?

wiadomo, Estera wróciła to znowuż w parę godzin nieobecności jest 6stron do nadrobienia!! :laugh2: dzieciaczki cudniasie!!
my też mamy parasolkę do spacerówki, sprawdza się rewelacyjnie, bo w Pliku nie ma też rączki pzrekładanej więc paraska chroni malą przed słońcem...
kurcze już chrupki dajecie Maluszkom?? a najpierw się wprowadza deserki czy zupki?? ja powoli też małej daję marchewkę i jabłuszko jak na razie tylko, a że ona wciąż na cycku to zadnych kleików i kaszek jeszcze nie dostaje... a ja nie mogę ściągnąć sobie mleka bo w godzinę przybywa jakieś 30ml i to jest szczyt moich możliwości...
no nic, idę kąpac malą i do spania ją szykowac, buziaczki!

reklama
Dziubus wiktor od 3 miesiaca ma smoczki dla pół rocznych dzieci J i od początku ma ścięte nie te kulki tego nie chciał ssac. Lubi duze smoki ale nie ma dla niego znaczenia czy Ssa sylikonowe czy kauczukowe tylko musza być ścięte i duze.

Helena- Lidia suuuper ze Karolek zdrowy mam nadzieje ze w tym roku już chory nie będzie.
Nie widac u niego zadnego guza duuzy chłopak jest i sliczny.

Mili mój J zostaje z malym bez problemu już teraz od czasu kiedy musial z nim sam zostac i go uspac jak ja poszlam na spotkanie klasowe J jest git, już umie go przebierac, nos mu wyczyści i ubierze J pupcio, jeszcze musi się go nauczyc karmic lyzeczka i mama będzie calkiem wolna J dziewczyny bo te filmiki musza być króciutkie ale film i ta się dluuuugo dodaje ja te co maja po półtorej minuty tez dodaje po godzinie.

Kaaaaaaaaaaacperek WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAJ LEPSZEGO….

Joooa ahhh Sarbinowo jezdzilam tam na kolonie J super.

Ewa Kubunio extra jest, Wiktor tez non stop cos przy nogach majstroje.

Boze tyle czytania ale dalam rade mam nadzieje ze nie zapomnialam o niczym, my dzisiaj u rodzicow caly dzien bylismy i do domu dopiero o 20 zjechalismy potem kapiel flacha i spanie, a ja do czytania was.

Do góry