G
reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
kurcze znowu nikogo nie ma :-(
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Co tu takie pustki?Znowu wszystkie się dotleniają na spacerkach?
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
ja wrocilam ze spacerku, Julek zjadl zupke- dalam mu dzis z bobovity, rosolek z kurczaczka, po 6 miesiacu, ale ju z kawalkami warzyw i ryzem- smakowala a jak sie cieszyl,ze cos gryzie....
zaraz wracam znow na polko.... humor si epoprawil, Sklonko wyszlo... supcio
caluski
zaraz wracam znow na polko.... humor si epoprawil, Sklonko wyszlo... supcio
caluski
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
do wieczorka
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
znowu zagladam a tu nikogo jestem dzisiaj zla i samotna i nie mam z kim pogadac spadam obejzec cos na plycie:-(
ewa_adu
Fanka BB :)
ooo, noto trochę już Was jest11 przyjaciolek :-) ale fajnie hihi

ewa_adu
Fanka BB :)
Byłam z Mikim na zakupach już i usiadł w wózku samNareszcie!!!Stale porównuję go z Bartkiem bo to chłopacy a on miał 4 mies. i 3 tyg. jak sam usiadł.A zębów dalej nie widać.
![]()
dziwnie, bo jak ja powiedziałam neurolożce ze JUlia siadała jak miała 5,5 miesiąca to mi powiedziała że to niemożliwe, że to nie realne ... a skoro Miki siada jeszcze wczesniej to chyba możliwe

reklama
G
goscinnie
Gość
powiem ci, ze az dla mnie to niemozliwe. Dawiś sie rwie do siadania i jak ja go posadze to chwile posiedzi sam bez trzymania ale nawet to dziwi ortopede i mowi, ze nawet jak jest silny na tyle zeby siedziec to baaaaaaardzo ostrożnie, bo moze miec dziecko problem z prawidłową postawą jak dorośnie. Także entuzjazm to bym Monika zostawiła.Byłam z Mikim na zakupach już i usiadł w wózku samNareszcie!!!Stale porównuję go z Bartkiem bo to chłopacy a on miał 4 mies. i 3 tyg. jak sam usiadł.A zębów dalej nie widać.
![]()