reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czołem.
Helcia ja juz na nogach jestem. Masz racje do do Pumi- kazda z nas to przezywa ale wiemy,że Pumi sie nie podda i bedzie walczyc jak lwica żeby z Domisisia bylo jak najlepiej
PAndi- Oj Ty bezwzgledna Pani doktor;-):-D
Natka- Lesz to blisko Rawicza...:-D
My spoko nawet po nocy. Brzdągal obudził sie dwa razy. To u niego standard...Ale luzzz ja sie juz przyuzwyczailam. Teraz usmiechniety urzeduje z tatusiem...
Dzis czeka mnie wielkie sprzatanie chałupy. oj bedzie co robic bo podloga dawno nie widziala mopa- złamał sie a ja sciera myc nie bede!!!;-);-)

witajcie,
nareszcie wczorajszy dzień sie skończył, oby dziś byl dla nas wszystkich lepszy - i dla naszych Maluszków też, bo większość była marudna płaczliwa i wręcz nie do zniesienia (tu mowa o moim brzdącu...) moja nawet w nocy taka upierdliwa że sie budziła co półtorej-dwie godz na cycka, musiałam ją wziąć do siebie do łóżka bo nie chciała mi spać nic a nic, normalnie miałam już jej dosyć... oby dziś już było lepiej ze wszystkimi dzieciaczkami!!

Pumi, jeśli Dominiczka ma ZD w tak lekkim stopniu że nie wykryli tego w szpitalu i podczas badań w ciąży to uwierz, że nie jest to groźny stopień tej choroby!! dzięki rehabilitacji i odpowiednim ćwiczeniom na pewno będzie tak sprawna jak to tylko możliwe... bardzo ważne jest żebyś teraz była silna i nie denerwowala się (wiem że to łatwo powiedzieć), pomyśl sobie że masz jeszcze w dydusiach mleczko dla Dominiczki i nie możesz go stracić przez nerwy!! zobaczysz, Dominisia będzie dobrze funkcjonować, jest młodsza od niektórych naszych dzieci o prawie miesiąc albo i więcej a jednak rozwija sie prawie tak samo jak reszta dzieci, - śmieje się, gada, podnosi główkę, próbuje się przekulnąć na boczki; nie obawiaj sie że będzie niepełnosprawna tylko bądź dobrej myśli i popatrz na to właśnie w ten sposób, że skoro na razie rozwija się dobrze a w dodatku ma przejść rehabilitację, to na pewno będzie silną i pogodną dziewczynką, uśmiechniętą i wesołą, jak dotąd!! uszka do góry Kochana!! Ty też się uśmiechnij do niej, Dominiczka tego właśnie chce!

czesc kobietki my po piekniej przespanej nocy jestesmy :D maly wstal o 7 zjadl pobawil sie i znowu poszedl na drzemke... dzisiaj wielka akcja szukania stroju kapielowego na moja tlusciutka pupe :D bo 27 prawdopodobnie pojade w gory z malym na 2 tygodnie do cioci do domku :D ale fajnie by bylo swierze powietrze dobrze by zrobilo i mi i jemu :-) ale to jeszcze nie jest pewnie na 100 %
dzisiaj piekna pogoda u nas :-) wiec fajny dzien sie zapowiada.

Czesc Dziewczynki. Mam wiadomość od Joanny Katarzyny. Padło jej łącze łączy sie mobilnie na gg dlatego jej nie ma. Chciała sie pochwalić, ze Kamilkowi wyszedł juz ząbek.

wpadlam zeby sie przywitac:-)
U nas ladna dzis pogoda a moj humor jest do d...py a oczy mam spuchniete jak zaba ale jak patrze na Natalke to od razu mi lepiej, ide sie do niej poprzytulac:tak:

reklama
Do góry