reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
zauważyłam że Agnieszka i Estera już obniżyły o jeden poziom łóżeczko maluchów... wygodnie tak Wam?? moja się zaczyna podnosić więc niedługo tez trzeba będzie obiżyć, mamy taką super zabawkę do łóżeczka ale to właśnie dopiero na niższym poziomie można zainstalować bo jest taka duża dość... i z tego względu chciałabym juz obniżyć, ale tak jak mała jest wysoko to wygodniej mi chyba... jak to jest?

dziuba nie wiem jak ty ale moje lozeczko ma 3 stopnie i jak bylo na samej gorze to maly mial karuzele nad samym nosem i zezowal dlaetgo musialam je obnizyc ale jest bardzo wygodnie mi, a na sam dol obnize jak juz maly bedzie stawal.

my też mamy 3stopnie a karuzelę niedawno tata chciał zamontować nad głową małej i za mocno przycisnął i sie połamała :wściekła/y::wściekła/y: dlatego chcialam jej tą inną zabaweczkę zamontować...

ACH Ci nasi meszczyzni:)
my mamy pokupone rolety i jeszcze nie zalozone, w pokoju 29 stopni bo mamy pokoj na poddaszu, a moj A nigdy nie ma czasu, pewnie założy jak sie ochłodzi:p

reklama
Od wczorajszej kąpieli Miki spał 7 godz. ale kaszkichyba nasypałam za .dużo Dziś pójdę kupić smoczek do kaszki to będzie lepiej pił i dłużej spał .U nas dziś zimny wiatr,aż czasem lodowaty,brrr.?Wreszcie jest ochłodzenie!!!!!!!!!!

Do góry