reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dzis wyjezdzam i nie bedzie mnie przez tydzien, i bede bardzo tesknic bo juz jestem uzalezniona od bb i od was takze trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o swoje fasoleczki. Pozdrawiam was bardzo goraco i dozobaczenia za tydzien pa pa;-):-):tak:

Mili-wypoczywaj i jedzcie ostroznie. rob przerwy zeby rozprostowac kosci.
ja dzis snilam znowu o dzidzi-sen ktory mi sie juz od kilku lat pojawia. urodzilam dzidzie za wczesniej i bylam kompletnie nie przygotowana-nawet jednej pary spioszek nie mialam. i panika i expresowe zakupy i tak dalej. ciekawe co ten sen ma symbolizowac?

hihihi peeeeeewnie!!!!
albo ze jestem nie gotowa na dziecko-co raczej jest mniej prawdopodobne bo juz od dawna dostalam obsesji na tym punkcie. poza tym lata leca i trzeba jeszcze o drugim pomyslec-:tak::tak::tak:
coraz czesciej mysle o tym zeby zaatakowac sklepy ale sie powstrzymuje. moze poczekam az mama z tata z polski przyleca we wrzesniu i pojade z nimi. wtedy juz bede znac plec.
jutro bede w pensylwani wiec w lesie na szczescie sklepow dzidziowych nie ma i nie bedzie mnie kusic:-p

Hej mamcie.Jak na razie płeć znaja dwie osoby,i to bedą chłopaki :-).Miłego wypoczynku Mili :tak:.Ja niestety czekam do sierpnia bo wtedy moj meżuś dopiero dostanie wolne i to tylko weekend, ale dobre i to.A ja polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko", są jeszcze dwie części "Pierwszy rok życia dziecka" i "Drugi i trzeci rok życia dziecka".W tej pierwszej częsci jest opisany przebieg ciąży miesiąc po miesiącu i odpowiedzi na różne pytania i jak sobie radzić po porodzie.Skoro fajna ta książka Język niemowląt to tez sobie kupię

ja korzystam z 3 ksiazek: " moje dziecko"-poradnik dla rodzicow od ciazy do 3 roku zycia, " matka i dziecko" elizabeth fenwick i najlepsza jak dla mnie czyli" ciaza-tydzien po tygodniu" w formi kalendarza do ktorego wpisuje objawy kazdego dnia i czytam z zaciekawieniem wszelkie rady jakie pisza.
musze sobie sprawic te ksiazke o ktorej wczesniej piszecie-ale to dopiero jak bede sie wybierac na polska dzielnice bo u mnie niestey nie ma nic po polsku:dry:

reklama
Jak najbardziej popieram :tak::tak::tak::tak:.To poproszę o jakąś dobra radę na ból głowy, bożadne moje sposoby nie pomagają, a tabletki nie chcę brac, w szpitalu wystarczająco mnie nafaszerowali .

Do góry