Lily2389
Fanka BB :)
Czekam na więcej wiadomości rośnijcieRośniemy sobie. Kolejna wizytę mamy 39 stycznia. Dziś już 9+3..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na więcej wiadomości rośnijcieRośniemy sobie. Kolejna wizytę mamy 39 stycznia. Dziś już 9+3..
Nie czekaj. Idz do innego. dziwna w ogole sprawa, ze lekarz nie widzial tetna i kazal nadal czekac (nie wiem czy nie powinien dać skier do szpitala hmm ).. mojej przyjaciółce tez tak powiedzial, że nie ma tętna. pojechala od razu do szpitala i tętno było. tylko ona akurat tez krwawiła, wiec dlatego dostala skierowanie do szpitala hmm. teraz u niej już wszystko dobrze i dzieciątko się zdrowo rozwija - dostala douphaston. napisz który to dokladnie tydzien z ostatniej OM, bo nie znam długości Twoich cykli. albo podaj dlugosc cykli to ci wyliczę. u mnie serduszko było w 6+5...Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...
Powtórz Bete. Jak wzrośnie to znaczy że ok i idź w poniedziałek. Jakby spadało to szukaj kogoś na już z dobrym sprzętem.Właśnie się zastanawiam czy nie iść do innego. Tylko nie wiem czy szukać czegoś przed poniedziałkiem czy poczekać narazie i potem ewentualnie...
Ahh mam tak samo. Ja dziś 6dpo i też już snuje, kiedy najszybciej mogę zrobić test (oczywiście mam ich zapas stąd też bardziej kuszą ). Nastawiam się na testowanie 12dpo, ale też już ciężko wytrzymać. Dodatkowo co jakiś czas odczuwam delikatne kłucie prawego jajnika (gdzie ja nigdy prawie nic nie czuje, jeśli chodzi o jakieś bole w tych okolicach) dlatego zaczynam się powoli nakręcać . No, ale nic trzeba cierpliwie czekać i zająć czymś głowę. Teraz dzień babci i dziadka, więc następne dni i week zleci intensywnie, a potem już z górki, bo w pon rano robię test. Jutro po południu mam gina, więc się może dowiem i potwierdzi, czy była owu tak jak testy pokazywały i czy u mnie czysto, jeśli chodzi o infekcje, bo ost miałam z tym problem, choć teraz nic już niepokojącego nie odczuwam, więc liczę, żę będzie git. Życzę wszystkim testującym pięknych dwóch kreseczek. Miłej nocki dziewczyny !Hej!
Witam się z Wami i obiecuje sobie, ze już zostanę. 23dc dzisiaj, 7dpo... próbuje się nie nastawiać, ale mam TAKA nadzieje. teoretycznie za tydzień ale wiem ze z testami nie wytrzymam aż tyle
Trzymaj się.. Nie chcę Cue smucić, ale nie wygląda to dobrze.
Ostatnią miesiączkę miałam 22.11 ale u nie wiem jak dlugie mam cykle bo w październiku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. I ten okres 22 miałam wywołany w 42 dniu cyklu.Nie czekaj. Idz do innego. dziwna w ogole sprawa, ze lekarz nie widzial tetna i kazal nadal czekac (nie wiem czy nie powinien dać skier do szpitala hmm ).. mojej przyjaciółce tez tak powiedzial, że nie ma tętna. pojechala od razu do szpitala i tętno było. tylko ona akurat tez krwawiła, wiec dlatego dostala skierowanie do szpitala hmm. teraz u niej już wszystko dobrze i dzieciątko się zdrowo rozwija - dostala douphaston. napisz który to dokladnie tydzien z ostatniej OM, bo nie znam długości Twoich cykli. albo podaj dlugosc cykli to ci wyliczę. u mnie serduszko było w 6+5...
Jutro idę znowu na betęPowtórz Bete. Jak wzrośnie to znaczy że ok i idź w poniedziałek. Jakby spadało to szukaj kogoś na już z dobrym sprzętem
Najprawdopodobniej beta i tak Ci wzrośnie co jest spowodowane samym pecherzykiem, przynajmniej u mnie tak było....beta rosła, pęcherzyk i zarodek nieznacznie się powiekszał a tętna nie było....I niestety też słyszałam że "może owulacja była później... "Jutro idę znowu na betę
A jak duży pęcherzyk czy zarodek był na usg?? Masz podane jakieś wymiary na zdjęciu usg??Jutro idę znowu na betę