reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
U mnie lenistwo pełną gębą 😁 i 49 dc 🤪
Opowiadaj jak u Was?! 😊
Odpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na 🐵, ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..
Oj to kiepsko u Ciebie, gdzie ta 🐵??

Odpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na 🐵, ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..
Oj to kiepsko u Ciebie, gdzie ta 🐵??
Extra wieści! Odpoczywaj ile wlezie! I daj znać w środę 😊
Dziś mam 10-ty dzień wyraźnie podwyższonych temperatur, więc mam nadzieję, że @ tuż za rogiem 🤷🏻‍♀️

Ale Ci się poprzesuwało, tak pozno owu była??
Z temperatur wynika, że tak. Niestety 10-16 grudnia miałam infekcję, więc nawet żadnego śluzu płodnego nie zanotowałam 🤷🏻‍♀️

A i śluz płodny i pozytywne (tak mi się wydaje) testy owu były ok 15dc, więc może wtedy była pierwsza próba owu, ale do niej nie doszło i teraz pykło za drugim razem?

reklama
Boszsz...ja ja Wam zazdroszczę tego choć delikatnego ogarnięcia cyklu 😅 ja ciągle nie wiem na czym stoję. Dziś 29dc, pobolewa brzuch na dole, szczególnie po ❤️ ale z żadnych testów nic nie wynika :( chciałabym chociaż @ dostać i zacząć od nowa... A znając moje szczęście to bez pomocy się nie obejdzie....

Dziś smutniejszy dzień, bo zmarła moja babcia. Nie byłam z nią szczególnie zrzyta, bo mieszkała daleko i miałyśmy słaby kontakt. Ale moja mama cierpi i ja razem z nią...

Do góry