U mnie lenistwo pełną gębą i 49 dcHej. Tutaj się schowalyscie dziewczynki.. Jak tam po świętach??
Opowiadaj jak u Was?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie lenistwo pełną gębą i 49 dcHej. Tutaj się schowalyscie dziewczynki.. Jak tam po świętach??
Odpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na , ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..U mnie lenistwo pełną gębą i 49 dc
Opowiadaj jak u Was?!
Extra wieści! Odpoczywaj ile wlezie! I daj znać w środęOdpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na , ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..
Oj to kiepsko u Ciebie, gdzie ta ??
Ale Ci się poprzesuwało, tak pozno owu była??Extra wieści! Odpoczywaj ile wlezie! I daj znać w środę
Dziś mam 10-ty dzień wyraźnie podwyższonych temperatur, więc mam nadzieję, że @ tuż za rogiem
Moze posypia sie prezenty urodzinowe, wymarzoneTeż mam urodziny w styczniu 11 [emoji6]
Mam taką nadzieję, bo na święta nie dostałam takiego prezentu jak chciałam [emoji57]Moze posypia sie prezenty urodzinowe, wymarzone [emoji6]
obym mogła Ci w duecie złożyć życzeniaDzien przed moimi urodzinami, oby Ci szczęście przyniosło. choć ja kazdej tu życzę takich samych 2 pieknych kresek, pięknej bety i nudnej ciąży.
Z temperatur wynika, że tak. Niestety 10-16 grudnia miałam infekcję, więc nawet żadnego śluzu płodnego nie zanotowałamAle Ci się poprzesuwało, tak pozno owu była??
To może będzie walentynkowy prezent [emoji6]Ja chciałam testować 29 stycznia też na urodziny ale się okazało, że będę akurat w połowie cyklu [emoji23] także prezentu urodzinowego nie będzie.