reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe II kreski - babyboom2021!

reklama
U mnie lenistwo pełną gębą 😁 i 49 dc 🤪
Opowiadaj jak u Was?! 😊
Odpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na 🐵, ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..
Oj to kiepsko u Ciebie, gdzie ta 🐵??

Odpoczywamy sobie już. Nie wracam już do pracy po świętach. Mam zamiar dużo wypoczywać.. Czasem podbrzusze poboli jak na 🐵, ale skurczy i plamien nie ma wiec naaraziee spokojnie. W środę miałam betę 4388, więc uspokoiłam sie. W poniedziałek na wizycie był pęcherzyk 1 cm z zarysem ciałka żółtkowego, więc wszystko okej. W środę idę na kolejną wizytę, liczę już na serduszko..
Oj to kiepsko u Ciebie, gdzie ta 🐵??
Extra wieści! Odpoczywaj ile wlezie! I daj znać w środę 😊
Dziś mam 10-ty dzień wyraźnie podwyższonych temperatur, więc mam nadzieję, że @ tuż za rogiem 🤷🏻‍♀️

Ale Ci się poprzesuwało, tak pozno owu była??
Z temperatur wynika, że tak. Niestety 10-16 grudnia miałam infekcję, więc nawet żadnego śluzu płodnego nie zanotowałam 🤷🏻‍♀️

A i śluz płodny i pozytywne (tak mi się wydaje) testy owu były ok 15dc, więc może wtedy była pierwsza próba owu, ale do niej nie doszło i teraz pykło za drugim razem?

reklama
Boszsz...ja ja Wam zazdroszczę tego choć delikatnego ogarnięcia cyklu 😅 ja ciągle nie wiem na czym stoję. Dziś 29dc, pobolewa brzuch na dole, szczególnie po ❤️ ale z żadnych testów nic nie wynika :( chciałabym chociaż @ dostać i zacząć od nowa... A znając moje szczęście to bez pomocy się nie obejdzie....

Dziś smutniejszy dzień, bo zmarła moja babcia. Nie byłam z nią szczególnie zrzyta, bo mieszkała daleko i miałyśmy słaby kontakt. Ale moja mama cierpi i ja razem z nią...

Do góry