Izabela52
Fanka BB :)
Jak dla mnie pozytywny.Cześć dziewczyny powtórzyłam dzisiaj test sądzicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dla mnie pozytywny.Cześć dziewczyny powtórzyłam dzisiaj test sądzicie
Cudowne wieści ❤ To spokojnej ciąży życzę, rosnijcie zdrowo!Cześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u innego ginekologa. 6 tydz i 3 dzien ciazy według usg. Przez odstawienie tabletek owulacja przesunęła mi się o 2 tygodnie aż
Dzisiaj było pieknie slychac serduszko tak się cieszę
Coś jakby lekko przebija ale nie jestem pewna. Powtórz test np za dwa dni czy bardziej widoczny będzieCześć dziewczyn jestem nowa też z mężem się staramy a tak na luzie co sądzicie sa dwie kreseczki pozdrawiam
WidavZobacz załącznik 1229514
Coś tam widać chyba nie?
Widac ciche gratulacjeZobacz załącznik 1229514
Coś tam widać chyba nie?
Dziękuję ❤❤❤Cudowne wieści ❤ To spokojnej ciąży życzę, rosnijcie zdrowo!
Witam dzisiaj powtórzyłamCoś jakby lekko przebija ale nie jestem pewna. Powtórz test np za dwa dni czy bardziej widoczny będzie
Wspaniała wiadomość! GratulujęCześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u innego ginekologa. 6 tydz i 3 dzien ciazy według usg. Przez odstawienie tabletek owulacja przesunęła mi się o 2 tygodnie aż
Dzisiaj było pieknie slychac serduszko tak się cieszę
Witam dzisiaj powtórzyłam Zobacz załącznik 1229938właśnie później zobaczyłam, super gratulacje