reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Zosi i mamy Dagi27 :happy: oraz Kubusia i mamy Marcioszek :happy::happy:

Spóźnione życzenia dla Nikodema i aob66
:happy:

Miłego dnia :biggrin2: i przyjedźcie coś wyjeść, bo mam mnóstwo jedzenia po urodzinach:laugh2:

reklama
Sto lat dla Zosi od Dagi27 i Kubusia od Marcioszki :)
Szkoda, że się nam forum posypało...tyle wspaniałych wspomnień :))
Wykąpałam młodą w Emolium, nasmarowałam balsamem, dałam zyrtec i zobaczymy co z tego wyniknie. W dotyku skóra bardzo niefajna, krostowata. Chyba muszę kategorycznie odstawić mleko i zobaczyć czy jej przejdzie. Mogłaby już przestać cycolić szczerze powiedziawszy ;)

Najlepsze życzenia dla roczniaków!

U mnie ostatnio czasu brak.
Młody miał kilka słabych nocy przez zęby i przestawianie sobie dziennych drzemek. Ale dziś był luksus, bo chyba tylko 2 pobudki na cycy i spał dalej.

Udanego weekendu ;)

Sto lat dla Piotrusia i mamy Jenn oraz Majeczki i mamy Unity.

Miłego dnia :happy:
U nas Mikołaj chory,myślę, że to angina ,bo gardło zawalone i gorączka :rolleyes2: do lekarza mamy na 10:30

bada, no to zdrówka dla Was. Oby się nie rozeszło...

Sto lat dla naszych małych solenizantów, Majeczki Unity i Piotrka Jenn :)

U nas nocka bez zmian. Ciągłe pobudki. Chociaż tyle, że obyło się bez nocnego wariowania, a tylko cucyś i spać. Jak ja zazdroszczę tym, którym dzieci przesypiają całą noc...

Witam dziewczyny.
Długo mnie nie było, ale przeczytałam wszystko. Na facebookową grupę dalej nie wiem, jak się odstać, zgodnie z instrukcjami zostałam znajomą Nulini, ale chyba nadal w grupie nie jestem.
U nas już po roczku, dziękujemy za życzenia.
Majeczka chodzi od jakiegoś czasu, nie mówi nic konkretnego, głównie po swojemu. Zęby dopiero 4 i to wyszły niedawno, w okolicach świąt i Nowego Roku.
Od około końca września ma katar, pediatra mówiła, że to przez zęby, ale zęby wyszły a katar nadal jest, dodatkowo powiększone węzły chłonne przy uszach. Byłam z nią kilka razy u lekarza z tym katarem, idę jeszcze raz i jak coś to zmieniam lekarza. Katar nie jest chyba alergiczny bo jest gęsty i zielony.
Poza tym nocy wciąż nie przesypia:frown:

reklama
Do góry