reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mój nadal uwielbia mm,je przed każdym spaniem po 150,czyli 3 razy ,dwie drzemki i na noc i je jeszcze 2x w nocy też po 150

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów czyli dla Marianny i mamy McPearl:happy: Kubusia i megpl:happy: oraz dla Tosi:biggrin2:

u nas też pizga :shocked2:

Dziękujemy za życzenia

reklama
To Jagoda ze 2 razy po 120 wypija.ale lekarz powiedział dziś że roczne dziecko nie musi pic mleka jak nie chce.wystarczą jogurty i inny nabiał.

Mańka pozdrawia i dziękuje za życzenia :)
Zdjęcie trochę stare, ale muszę poczekać aż mi M przegra swoje.

Załączniki

• 20150928_190053.jpg
    20150928_190053.jpg
    358,9 KB · Wyświetleń: 65
Mój na cycu to ciężko powiedzieć ile wypija ;)
Wczoraj liczyłam i pił w ciągu dnia ok. 7, 11,16, 22 i potem w nocy chyba kilka razy.
Poza tym zjada śniadanie, obiad i kolację, czasem jakiś podwieczorek, wczoraj zrobiłam mu kisiel z jagód. Nie wiem, czy je tyle ile powinien, mięsa chyba za mało bo nie lubi.
Ogólnie apetyt ma coraz większy, domaga się np. podczas kolacji kolejnej kanapki z szynką po zjedzeniu jednej, sama nie wiem czy mu dawać tyle czy ograniczyć?

Wszystkiego najlepszego i tutaj dla Marka i reszty urodzinkowych dzieciaczków :)
Sto lat dla Indi :)

Powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak kiepsko sypiają? Przecież ja szału dostanę. Nocki koszmarne. Już sama nie wiem co jej jest. Wiem, że ząbki ale dostaje Ibum i więcej nie już nie może. Dostała jakieś uczulenie ostatnio i podejrzewam, że może ją swędzi. Podejrzewam, że od mleka bo po kupnie ekspresu to dodaję spienione mleko, a tak to zawsze tylko trochę śmietanki używałam i czekam czy to to. Jak nie muszę pójść do pediatry. Nie wiem już czy jej za zimno, za ciepło...potrafi mi np wariować ze 3 godziny i co ją odłożę to zaraz wstaje...no i oczywiście ciągle by cycała, a ja tu ją już bym chętnie odstawiła ale ta nie chce :( smoczka nie ale cycusia b. chętnie :(

Mcperl niepomoge,Jagoda przesypia całe noce do 7,8 rano,nawet kaszel jejniebudzi.daj jej może fenistil w kroplach na to swędzenie,powinno pomóc.u nas mega katar,daje jej Zyrtec już.

reklama
McPearl, nie wiem co Ci poradzic. Niestety takie dzieci nie potrafia powiedziec, co I'm dolega I czemu nie spia. Ja przy kp mialam takie cyrki, ze co godzine sie budzil I chcial jesc, ciesze sie, ze odstawienie obeszlo sie bezproblemowo z obu stron.
Susel, mozna Zyrtek roczniakowi dac? Przeciez to nawet doroslego powala, mi sie po tym caly czas chce spac.

Do góry