reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
My mieliśmy epidemię zapalenia spojówek - przywlókł mąż, zaraził Ignasia, Ignaś mnie - na szczęście przeszło łagodnie, praktycznie po pierwszym dniu stosowania kropli już było ok :tak:
Tosię ominęło i to mnie cieszy najbardziej :-D

A mnie się cały dzień micha cieszy, bo dostałam się do kampanii na streetcomie i przyszły mi dziś dwie puszki mleka NAN, jeszcze przyjdzie jedna ze stronki Nestle (też do testowania), więc prawie miesiąc żarcia za darmo :-D

Mommy brawo :) a co były problemy z brzuszkiem czy nie smakowało?

Megami, Doggi zdrówka :*

Nulini dobrze ze krople szybko pomogły, Tobie to dobrze z tymi kampaniami! Ja się zgłosiłam do testowania jakiejś serowej przekąski [emoji14]

U nas ok młoda wczoraj 8 miesięcy skończyła a w piątek znalazłam pierwszego ząbka ;-) ładnie przeszła tego zęba jak Nina mam nadzieje ze z resztą równie gładko pójdzie

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Megami zdrowia dla rodzinki :) Doggi Tobie również :)

A my dzisiaj byliśmy na bilansie i jestem prze szczęśliwa :-D Młody przez 2 tygodnie przybrał 300 g w końcu waga ruszyła !!! Przez 2,5 miesiąca przybrał tylko 650 gram przy czym przez ostatni miesiąc ani grama. Leczenie przynosi rezultaty :-)

Hej!

Dawno mnie nie było. Nie miałam tel z nerek Ale już mam;)
Nadrobić nie dam rady, ale postaram się ogarnąć i częściej bywać.

My już po ślubie i po chrzcie :) Robs ma 5 ząbków. Dziś była ostatnia wizyta z piosenkami, wszystko Oki :)

Zdrówka dziewczyny, nas odpukać choróbska omijają.

Femme nie smakowało nic... A od tygodnia równego co mu nie dam na obiadek to je :tak: Kupuję z hippa obiadki i smakują, sama próbuję i muszę napisać, że spoko są :)

Od 3 nocy na brzuszku tylko śpi :)

Agulqa no to witamy w klubie mężatek :D

Dziewczyny na MMR szczepicie normalnie , nie obawiacie się tego szczepienia?

U nas też choróbska,mąż i Jagoda przeziębieni.ja zmeczona jestem,przez katar ma£a słabo śpi.a do pracy chodzic trzeba.zębów nadal brak.kupiliśmy dywan do salonu i Jadźka śmiga szybko.

Mommy, u nas MMR dopiero jak dziecko skonczy rok. Kiedy w Pl sie szczepi?

U nas noc calkowicie do bani, potworzasty plakal, mial goraczke a rano patrze mu 4 zebole na raz wyszly. Mamy juz dwojki :) nam nadzieje, ze teraz troche zluzuje I da nam zyc.

reklama
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było ale sporo się u nas działo nie miałam głowy.
Tak jak Agulqa jestem już po ślubie i chrzcie ( 19.09) :) tak że Agulqa gratulacje dla was :)

Tymek rośnie jak szalony waży jakies 9,5kg. Ostatnio złapał jakieś przeziębienie ale dostał syrop na kaszel, inhalacje z soli na katar i już mu przechodzi :)
Cały czas kp ale dostał ostatnio mleko z butlki i wypił jakieś 100ml tak że mam nadzieje że niedługo się odstawi - budzi się w nocy tak jak się budził 3-5 razy i kurde nie mogę się doczekać aż będę mogła się napić % dla zrelaksowania - ja tak jak Nulini od porodu nie przespałam ani jednej nocy..
Młody raczkuje, wstaje przy wszystkim przy czym sie da, stoi już nawet trzymając się tylko jedną ręką - szalony jest i sie puszcza wierząc że nadal będzie tak stał a to oczywiście kończy się zawsze upadkiem (na szczęście ląduje na tyłku ;)).
Jeśli chodzi o przewijanie i ubieranie to u nas też hardcore - ale sprawdziły się u nas pantsy wygodnie sie je zakłada na wiercące się dziecko :)
Z jedzeniem nie mamy problemu wszystko co dostanie do ręki ląduje w buzi :) ma 6 zębów i lubi gryźć.
Gaworzy mówi dadadada, tatatata i ze dwa razy wyszło mmmammma ;)
Rozwija się pięknie - jedyny problem jaki mamy to że zasypia tylko na rękach (przy cycu) lub przytulony - jak to jest z zasypianiem u was?

jeśli chodzi o @ to ja pierwszy po porodzie dostałam w dzień matki, później miałam przerwę aż do września (ale przecież po porodzie to normalne że @ jest nienormalna ;))

zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Do góry