Dla mnie tez to bzdura. Przeciez zaraz po porodzie ma sie taki bajzel z hormonami ( polozna mi mowila, ze moze nawet potrwac do roku), ze nigdy nic nie wiadomo. To, ze sie nie ma krwawuenia nie znaczy, ze sie nie ma owulacji I na odwrot.
reklama
Indi dokładnie, ja od 2 cykli bardzo nieregularnych mam dopiero owulacje (wiem ze to to bo wtedy czuje się tak źle i tragicznie w taki charakterystyczny sposób) a okres dostałam 2 miechy po porodzie jakoś albo i szybciej
Wy się stresujecie brakiem okresu, a ja swój ostatni raz miałam w czerwcu i od tamtej pory żadnych objawów zbliżającej się miesiączki :-) test zrobiłam dla zasady, ale u mnie od zawsze miesiączka raz była a raz nie. Przez policystyczne jajniki nie powinno być mowy o wpadce, bo żeby zacząć się starać o dziecko to trzeba hormonami się wyregulować, a tu się psikus stał i młody przyszedł na świat :-)
A co do kalendarzyka to pamiętam z nauk przedmałżeńskich, że około roku po ciąży powinno się zacząć na nowo prowadzić kalendarzyk...
A co do kalendarzyka to pamiętam z nauk przedmałżeńskich, że około roku po ciąży powinno się zacząć na nowo prowadzić kalendarzyk...
Ja od 2 mcy nie mam okresu, w ciazy nie jestem, czulam kiedy mialam owulacje I czulam sie jak na okres wtedy kiedy on powinien byc tyle, ze krwawuenia nie bylo. Narazie sie nie spinam z tego powodu, zwalam na normujace sie hormony. Bez zadnego sensownego zabezpueczenia bym sie na bank nie puscila, bo znajac zycie wtedy kiedy Sue staralismy, to bylo pod gorke, a teraz bylaby wpadka od razu
MommyTigger
Fanka BB :)
Ja ostatni i pierwszy okres po porodzie miałam w równe 5 mies małego
Teraz po tabletki anty jeszcze pojade bo mimo , że 2-3 razy do roku mam miesiączkę to nie mogę mieć w lutym/marcu. Więc musze tak wykombiować żeby nie dostać.
Współczuje wam dziewczyny niewyspania ja bym nie ujechała
Mały dzisiaj a w sumie już 2-3 dni temu(tylko dziś zaczął to robić na podlodze) na kolankach staje wyprostowany ale jak się czegoś trzyma o jaja jak berety jakie te dzieci fajne
Teraz po tabletki anty jeszcze pojade bo mimo , że 2-3 razy do roku mam miesiączkę to nie mogę mieć w lutym/marcu. Więc musze tak wykombiować żeby nie dostać.
Współczuje wam dziewczyny niewyspania ja bym nie ujechała
Mały dzisiaj a w sumie już 2-3 dni temu(tylko dziś zaczął to robić na podlodze) na kolankach staje wyprostowany ale jak się czegoś trzyma o jaja jak berety jakie te dzieci fajne
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Igi już fajnie raczkuje, tak jak powinien, ale jak się spieszy, to nadal pelza, bo szybciej
Siada z raczkowania, kleczy z podparciem, dupsko dźwiga na wyprostowanych nogach z pozycji pieska i w ogóle jest już cudownie mobilny, choć czasem leniwy ;-)
No i dziś pierwszy raz sam stanął w łóżeczku
Siada z raczkowania, kleczy z podparciem, dupsko dźwiga na wyprostowanych nogach z pozycji pieska i w ogóle jest już cudownie mobilny, choć czasem leniwy ;-)
No i dziś pierwszy raz sam stanął w łóżeczku
femme fatal
Mama Ninki :)
Udało się! Odzyskałam hasło i zainstalowałam apke na tel wiec może w końcu będę na bieżąco tu
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
MommyTigger
Fanka BB :)
U nas i klęczenie na kolankach jest. A do psa to tak zasuwa , że tylko słychać jak wali o panele rękoma No i chciałabym się pochwalić-ale nie bo zapeszę, więc tylko piszę, że zaczęliśmy normalnie jeść!!! Codziennie coś innego dostaje i jak na razie je. Oby to trwało.
reklama