reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa, gratulacje zebowe.

Nasz istatniej nocy przespal bez przerwy od 19 do 3.30, zjadl I potem o 6 pobudka, wiec nue bylo zle.
Nam pierwszy zabek nie sprawil az takiej radosci, za to jak maly zacznie przesypiac noce, to chyba sie pojde upic ze szczescia ;)

reklama
Karpanna zobacz jak to się pozmieniało :szok:
Kiedyś w klasach 1-3 nie było świadectw z paskiem :) Dopiero od 4 klasy
Widzę że będę musiała dużo nadrobić zanim Maja pójdzie do szkoły. Bo coś nie jestem na bieżąco. Myślałam że w 1 klasie to świadectwo opisowe :)

Yggam, nic mi nie mow. Jak N pojdziexdo szkoly to dla mnie wszystko bedzie nowe, w UK jest zupelnie inny system szkolnictwa niz w Pl

yggam bo w pierwszej,drugiej i trzeciej są świadectwa opisowe,mój Mikołaj właśnie skończył 2 klasę:tak:i nie ma pasków

agulqa gratki dla R za ząbka :happy:

Indi a u mnie euforię wzbudza wszystko :-D taka ze mnie matka wariatka,nawet dzisiejsze Gniewkowe "ajj"

Ostatnia edycja:
Mnie na pewno sprawi radość pojawienie sie ząbka :-) zresztą wszystko mi sprawia radość u mojego dziecka! Każdy obrot, każdy uśmiech, każde "słowo". U nas dzis było ejjjjj :-)

Bada więc nie ma szans na świadectwo z paskiem w 1. klasie?
Szkoda bo myślałam że moja niunia pobije mamusię :)
Bo ja kujonek w podstawówce byłam i jak tylko dawali to paski miałam :)
W sensie świadectwa z paskiem oczywiście :)

My przeszliśmy trzydniówkę :) Były to ciężkie dni, ale na szczęście już wróciło nasze dziecko.

Ja też pękałam z dumy. Kacper średnia 5,73 i wychodziliśmy na środek.
Poza tym chłopaki dostali się do Akademii Piłkarskiej. U kacpra na 100 chętnych przyjęli 30 osób. kacper z najlepszym wynikiem :)
Wczoraj też rozegrał swój pierwszy turniej z nową drużyną, która jest...mistrzem województwa i spisał się super.

karpanna- niemożliwe, że w drugiej klasie jest świadectwo z paskiem!!!!!

Z innych ciekawostek to mój mąż idzie dalej na macierzyński. Po przeliczeniu wszystkich za i przeciw wyszło zdecydowanie więcej ZA :-):-):-):-):-)

Gratuluję ząbków

Młody dziś bidulek marudził o wszystko. Ach te zęby. Starszej za to górna jedynka się rusza. Dolne jedynki już jej ładnie wyrastają :-D Marko nie gada, on piszczy i krzyczy bawiąc się :laugh2:

reklama
U nas dzisiaj noc wspaniała, spał od 20:30 i dopiero o 4:20 pobudka na jedzenie i potem do 7 pospal. Z wrażenia, że tyle spał sama nie mogłam usnąć:-D a to wszystko dzięki temu, że chyba Suseł coś pisała o wydłużeniu czasu pomiędzy karmieniem w dzień. I z równo 3h do 4 przeciągnęłam w dzień i od kilku dni budził mi się dopiero koło 1, gdzie standardowo karmię o 19:30... Teraz zjada 150 mm +3 łyżki kaszki ryżowej i dobranoc :p

Do góry