reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nulini a ja myślałam, że masz to 2 to print :-D

Indi też ma wysoko u mnie nad łopatkami aż wychodzi.

Lecę szefa karmić i na spacer ;)

Dziewczyny mały ma takie jakby nie wiem odparzone od smoka? Zaczerwienione i krostki wokół ust... Dermavelem mu smarowałam ale niezbyt pomaga .... Wiecie czym by mu smarować to?

Ostatnia edycja:
reklama
Laydeek objawów ząbkowania jest tyle co objawów porodu i w obu przypadkach nie ma co się sugerować

Mommy stachu od wczoraj też to ma ale to chyba od deserku tak pomyślałam bo nowy dałam i potem wyszło takie coś

Niczym nie smaruje, nie pozwalamu smoczka żeby powietrze miało dostęp i zobaczymy

Doggi, wierz mi że cokolwiek jest nie tak u Wery, tłumacze sobie ze to zęby :p Nocne pobudki, spadek apetytu itp. A i ostatnio troche ja wysypało na buźce i koleżanka wlasnie, ze moze to byc od ząbków. Hahaha!!
A pytanie. Moze jako pierwszy wyjsć górny ząbek 1?

Mommy - ja obstawiam ząbkowanie chyba że zmieniłaś właśnie smoczek - uczulenie. Moje dzieci tak mają na ząbkowanie akurat. Posmaruj alantanem plus albo bephantenem i będzie ok tylko tak posmaruj żeby nie mógł tego zlizać :-)

Mojemu małemu też hydraulika dobrze działa prawie zawsze mu stoi że aż trudno założyć pieluszkę czasem.:-D

Lay- moze moze

Ostatnia edycja:
2-3 dni temu zauważyłam biała plamkę na górnym dziaselku po prawej przy tym rozdzielniku na środku. I to nie schodzi. I tak se mysle, czy to ząb czy nie ząb.

A widzisz, jakbyś nas na FB nie opuściła, to byś wiedziała, bo wałkowałyśmy temat :-D
To nie ząb, bo wiele dzieciaczków coś takiego ma, nawet w miejscu dwójek ;-)

reklama
Do góry