reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nulini a ja myślałam, że masz to 2 to print :-D

Indi też ma wysoko u mnie nad łopatkami aż wychodzi.

Lecę szefa karmić i na spacer ;)

Dziewczyny mały ma takie jakby nie wiem odparzone od smoka? Zaczerwienione i krostki wokół ust... Dermavelem mu smarowałam ale niezbyt pomaga .... Wiecie czym by mu smarować to?

Ostatnia edycja:
reklama
Laydeek objawów ząbkowania jest tyle co objawów porodu i w obu przypadkach nie ma co się sugerować

Mommy stachu od wczoraj też to ma ale to chyba od deserku tak pomyślałam bo nowy dałam i potem wyszło takie coś

Niczym nie smaruje, nie pozwalamu smoczka żeby powietrze miało dostęp i zobaczymy

Doggi, wierz mi że cokolwiek jest nie tak u Wery, tłumacze sobie ze to zęby :p Nocne pobudki, spadek apetytu itp. A i ostatnio troche ja wysypało na buźce i koleżanka wlasnie, ze moze to byc od ząbków. Hahaha!!
A pytanie. Moze jako pierwszy wyjsć górny ząbek 1?

Mommy - ja obstawiam ząbkowanie chyba że zmieniłaś właśnie smoczek - uczulenie. Moje dzieci tak mają na ząbkowanie akurat. Posmaruj alantanem plus albo bephantenem i będzie ok tylko tak posmaruj żeby nie mógł tego zlizać :-)

Mojemu małemu też hydraulika dobrze działa prawie zawsze mu stoi że aż trudno założyć pieluszkę czasem.:-D

Lay- moze moze

Ostatnia edycja:
2-3 dni temu zauważyłam biała plamkę na górnym dziaselku po prawej przy tym rozdzielniku na środku. I to nie schodzi. I tak se mysle, czy to ząb czy nie ząb.

A widzisz, jakbyś nas na FB nie opuściła, to byś wiedziała, bo wałkowałyśmy temat :-D
To nie ząb, bo wiele dzieciaczków coś takiego ma, nawet w miejscu dwójek ;-)

reklama
Do góry