reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Wybaczone :p

U nas nikt na codzien nie gotuje, kuchnia to najczystsze miejsce w naszym domu, ale mojemu malzonowi jak juz sie zbierze to calkiem niezle rzeczy wychodza. Ja jestem calkowitym beztalenciem kulinarnym

Indi :-D co ześ za ciacho upiekła?

Ja wróciłam z treningu, no powiem wam, że b,dobrze mi poszło jak na początkującą osobę nawet w porównaiu do tych co już chodzą na zajęcia ;-) Ale łokcie starte. Byłam jeszcze na zakupach bo dzisiaj koleżanka przywiozła mi mojego wymarzonego thermomixa i będę rano piekła bułeczki, tylko nie dostałam ziaren pszennicy , mam nadzieję, że bez tego też wyjdą ok ;-)

Indi gratuluje ciasta :) ja jedyne jakie w życiu upiekłam to takie z proszku co sie tylko mleko i jaja dodaje :)
o thermomixe też marze i pewnie jeszcze sobie pomarze bo cena taka kosmiczna..

u nas data ślubu + chrzest na jednej ceremonii 19.09 . Nie robimy wesela tylko małe przyjęcie dla najbliższych (dla najbliższych a i tak sie 60 osób uzbierało ;o)

dziewczyny tak zauważyłam że mój Tymek jeszcze nie gaworzy, z głużenia przeszedł do piszczenia i tak od jakiegoś czasu to głównie piszczy - nie wiem czy powinnam się już zacząć martwić?

za siurka sie nie łapie ale tak jak któraś z was pisała dużo klepie sie po brzuchu ;)

Licja ja na raty wzięłam, bo tak to masakra. Bułki zarąbiste wyszły po południu ciasto zrobię ;-)

Nasz głużył a teraz piszczy i wrzeszczy + robienie bbbrrrrr brrrr (jakby samochód uwadal :-D) i płuje przy tym na metr.

Miał być 1 spacer w nosidle ale nie wyschło jeszcze więc lecimy z wózkiem, może i lepiej bo pogoda taka jakby lada moment miało lunąć a mnie głowa masakra boli...

Licja, a dlaczgo masz sie martwic? Dzieci w tym wieku dopiero odkrywaja swoje cialo, poznaja swoje mozliwosci, bawia sie glosem wydajac rozne dzwieki. Nie wiem czym sie przejmujesz

Ja mam doła od wczoraj...Jagoda grzeczna ale starsza daje do wiwatu od jakiegoś czasu,do tego non stop jacyś lekarze,kontrole...jestem tym już zmeczona.do tego dzisiaj z M mieliśmy mieć wieczór dla siebie,kino,kolacja a dzieci z dziadkami.tylko że teściowa zachorowa£a i d...to jest najbardziej chorowita osoba jaką znam.

licja mój też przeszedł od głużenia do piszczenia połączonego z pluciem i wytykaniem języka :tak:piszczy niemiłosiernie i głosno, ewidentnie bawi się głosem ;-)a jak ma cycka w buzi i już się napije to zaczyna robić takie blll... nie gaworzy powtarzając sylaby. Zreszta głużenie tez nie było typowe bo nie robił gardłowego grr tylko właśnie wtedy to były bardziej sylaby jak bu czy dziu.:rofl2:
indi gratuluję :-D ja tez mało w kuchni ale teraz się trochę uaktywniam jak jestem w domu (jak pracowałam to na nic sily nie miałam...) i jeśli maly pozwoli to cos tam próbuje. Wczoraj zrobiłam szybkie ciasto czekoladowo-bananowe :-) wszystko miksujesz wiec żadna filozofia, pycha!

reklama
Do góry