reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mamuski, powiedzcie mi kiefy to zlecialo? Jeszcze niedawno wklejalysmy zdjecia z usg, a tu bobasy juz sie robia mobilne?!

Moj to by juz wszystko chcial, tylko nie kuma, ze jego cialo jest jeszcze niegotowe ;) Wydaje mi sie, ze on szybko zacznie chodzic, ale ciekawe jak bedzie z mowieniem, bo w domu ma 2 jezyki na,dzien dobry.

Raczkowac jeszcze nie umie, narazie podnosi dupe do gory, odpycha sie nogami ale japa ryje po ziemi I wyglada jak koparka :) ale tak robi tylko wtedy jak jest wkurzony, ze nikt go nie chce wziac I jeszcze sie przy tym drze. Kto wie, moze zlosc to u niego motor rozwojowy :D Za to sie wspina I oparty stoi sam, smiesznie to wyglada, taki miniczlowieczek na stojaco :)

Mommy, ktore to nosidlo ergobaby kupilas? Ja mam infantino Union, ale wkurzaly mnue to zspinanie klamerek na pleckach, trzeba sie nagimnastykowac :(

Mam pytanko, jak sie wstawia zdjecia? Bo z tel od jakiegos czasu nie moge, cos sie spsulo

Cześć. Miłego dnia.

Indi - nie wiem kiedy to zleciało, szok.

Nigdy nie wiadomo kogo bobas pierwszy zacznie chodzić. Może najmłodszy albo ten który nie wykazywał większej ochoty do poruszania się.:-)

Zaraz mi cycki eksplodują bo Oskarek jadł ostatni raz o 1.30 a teraz dochodzi 7.

Mój maluch czasami łapie się za siusiaka ale i tak woli jak to mama myje mu jajka,wtedy aż mruczy z rozkoszy :-)

Oskar bierze się do raczkowania ale tylko czasami rączki i nóżki pracują jednocześnie a tak albo jedne albo drugie idą w ruch.

Najbardziej się chichra na przewijaku jak przy otwartej pieluszce się zsiusia patrzy w oczy i śmiech głośny. A co tam niech matka zbiera mocz ze ściany :-D

4 lipca chrzciny- garnitur dla eleganta zamówiony, dziewczyny sukienki już też mają tylko rodzice nic nie mają na razie.

Latem bierzemy też ślub kościelny byliśmy wczoraj u księdza:-)

Ale jeśli głowa jest w dole, kiedy tyłek idzie do góry to jest bardzo poprawny rozwój. Tak mi powiedziała rehabilitantka. Moja robi dokładnie to samo.

Karpanna gratulejszyn! :-D

My chrzest robimy 11, wczoraj już tort zamówiliśmy , ubranko też już kupione , małż ma w co się ubrać a ja nieeee ;-)

Małemu co chwile tryka :-D i to ma takie mega wzwody :-D naładowany testosteronem :-D:-D

Indi takie dokładnie:
Nosidełko ERGObaby DESIGNER - 3 kolory !!! (5470563091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ono zapinane jest z tyłu, ale dzisiaj rano przymiarka była i spoko dałam radę :tak: fajne jest, nie czuć tak ciężaru a mały jaki zdziowiny był ale zaciesz miał :-D wrzuce je do prania i jak wyschnie to śmigamy na spacer krótki w nim. Ale boję się co będzie jak mu się spać zachce... a Pan się lubi rozwalić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha myslalam, ze z tymi wzwodami to tylko moj taki perw :D

Mommy, widze, ze to Twoje nosidelko ma nizej ta gorna klamre, moje ma wysoko, takjakos na wysokosci lopatek. Moj niespevjalnie je lubi, bo w nim jest taki spetany, za to w babasling mu dobrze

Do góry