reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mamuski, powiedzcie mi kiefy to zlecialo? Jeszcze niedawno wklejalysmy zdjecia z usg, a tu bobasy juz sie robia mobilne?!

Moj to by juz wszystko chcial, tylko nie kuma, ze jego cialo jest jeszcze niegotowe ;) Wydaje mi sie, ze on szybko zacznie chodzic, ale ciekawe jak bedzie z mowieniem, bo w domu ma 2 jezyki na,dzien dobry.

Raczkowac jeszcze nie umie, narazie podnosi dupe do gory, odpycha sie nogami ale japa ryje po ziemi I wyglada jak koparka :) ale tak robi tylko wtedy jak jest wkurzony, ze nikt go nie chce wziac I jeszcze sie przy tym drze. Kto wie, moze zlosc to u niego motor rozwojowy :D Za to sie wspina I oparty stoi sam, smiesznie to wyglada, taki miniczlowieczek na stojaco :)

Mommy, ktore to nosidlo ergobaby kupilas? Ja mam infantino Union, ale wkurzaly mnue to zspinanie klamerek na pleckach, trzeba sie nagimnastykowac :(

Mam pytanko, jak sie wstawia zdjecia? Bo z tel od jakiegos czasu nie moge, cos sie spsulo

Cześć. Miłego dnia.

Indi - nie wiem kiedy to zleciało, szok.

Nigdy nie wiadomo kogo bobas pierwszy zacznie chodzić. Może najmłodszy albo ten który nie wykazywał większej ochoty do poruszania się.:-)

Zaraz mi cycki eksplodują bo Oskarek jadł ostatni raz o 1.30 a teraz dochodzi 7.

Mój maluch czasami łapie się za siusiaka ale i tak woli jak to mama myje mu jajka,wtedy aż mruczy z rozkoszy :-)

Oskar bierze się do raczkowania ale tylko czasami rączki i nóżki pracują jednocześnie a tak albo jedne albo drugie idą w ruch.

Najbardziej się chichra na przewijaku jak przy otwartej pieluszce się zsiusia patrzy w oczy i śmiech głośny. A co tam niech matka zbiera mocz ze ściany :-D

4 lipca chrzciny- garnitur dla eleganta zamówiony, dziewczyny sukienki już też mają tylko rodzice nic nie mają na razie.

Latem bierzemy też ślub kościelny byliśmy wczoraj u księdza:-)

Ale jeśli głowa jest w dole, kiedy tyłek idzie do góry to jest bardzo poprawny rozwój. Tak mi powiedziała rehabilitantka. Moja robi dokładnie to samo.

Karpanna gratulejszyn! :-D

My chrzest robimy 11, wczoraj już tort zamówiliśmy , ubranko też już kupione , małż ma w co się ubrać a ja nieeee ;-)

Małemu co chwile tryka :-D i to ma takie mega wzwody :-D naładowany testosteronem :-D:-D

Indi takie dokładnie:
Nosidełko ERGObaby DESIGNER - 3 kolory !!! (5470563091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ono zapinane jest z tyłu, ale dzisiaj rano przymiarka była i spoko dałam radę :tak: fajne jest, nie czuć tak ciężaru a mały jaki zdziowiny był ale zaciesz miał :-D wrzuce je do prania i jak wyschnie to śmigamy na spacer krótki w nim. Ale boję się co będzie jak mu się spać zachce... a Pan się lubi rozwalić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha myslalam, ze z tymi wzwodami to tylko moj taki perw :D

Mommy, widze, ze to Twoje nosidelko ma nizej ta gorna klamre, moje ma wysoko, takjakos na wysokosci lopatek. Moj niespevjalnie je lubi, bo w nim jest taki spetany, za to w babasling mu dobrze

Do góry