reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mój Piotruś przewrócił się z brzuszka na plecy trzy razy do tej pory, także szału nie ma.. Główkę ładnie trzyma, ćwiczy sobie na macie także unoszenie na przedramionach i na prawie wyprostowanych rączkach ma opanowane ;-) Jedynie, że ma tendencję do zaciskania rączek. Dzisiaj była u mnie położna środowiskowa z przychodni i mówiła, żeby ćwiczyć z nim. Czy znacie jakieś fajne ćwiczenia wspomagające rozwój dzieci? Jakoś mnie nastraszyła.. :-(

Jenn - jeśli coś Cię nie pokoi podejdź do pediatry i zapytaj. Jeśli lekarz uzna że coś jest nie tak to skieruje Was do lekarza rehabilitanta i tam dostaniesz instrukcje jak ćwiczyć z synkiem albo zapiszą Was na zajęcia w przychodni. U nas tak to działa. Nie martw się na zapas. Pielęgniarka taka mądra że Ciebie zdenerwowała a ćwiczeń Ci nie dała.

Bada wow, co za wynik ząbkowy :-D U nas widać 2 dolne jedynki już od dawna ale jeszcze daleko im do wybicia się-tak mi się wydaje.
Nulini ćwiczymy w sensie , że kładę go na brzuszku tak jak wcześniej pisałam i czymś zabawiam. Podręczników nawet nie mam kiedy czytać ;-)
Jutro wizyta u rehabilitanta i rozwieje albo potwierdzi moje wątpliwości , ja tam wolę sprawdzić dla swojego świętego spokoju i czystego sumienia, chociaż lekarki nic nie stweirdziły nieprawidłowego podczas badania, tylko tyle , że mamy kłaść na brzuszku... No robimy to :-D

INDI ja myślę że taka karuzela dłużej posłuży ;-) ale to można kupić taką bardziej na wypasie co starsze dziecko może się bawić ;-)

Nulini no to super wieści! ;-) oby tak zostało :-)

LAYDEEK nie pomogę nigdy nie używałam :p mam nadzieję że teraz też nie będzie potrzeby

Mommy powodzenia na wizycie :-):-)

Dzień dobry! :-)

reklama
My mamy karuzelę Fisher Price Rainforest. Jest ładna i funkcjonalna bo teraz mały słucha muzyczki albo odgłosów dżungli i patrzy jak obracają się zwierzątka a jak skończy 6 m to zostanie mu sam panel z muzyczką. Jest tam też lampka. Póki co mały ją lubi.

Jeżyk - pewnie jesteś teraz mega zalatana. Masz cały etat? A kto opiekuje się małym podczas Twojej nieobecności?

Bada m - synkowi podoba się krzesełko do karmienia ? mój Oskarek powoli wyrasta z leżaczka :szok: a dla mnie to taka pomocna rzecz i szukam czegoś w zamian. Cena jak dla mnie wysoka i jestem ciekawa Twojej opinii na jego temat.

Do góry