reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mój mały też ulewa, ale nie jakoś dużo więc nic nie stosuję póki co. Raz mu się zdarzyła fontanna, ale na szczęście tylko raz. Teraz jest z babcią na spacerze bo nas odwiedziła a ja właśnie wypiłam kawkę.

Ale pospałam. Od 14. Posmazylam naleśniki i wyslalam Piotrka z Frankiem na spacer. Wrócili po 15 minutach po zaczęło lać. Udawalam że śpię :p nie wiem co było potem bo dopiero teraz mnie obudziło bo pojechali na trening Cypka, a Franek dalej śpi :p
Tego mi było trzeba.

Nulini- szalej, szalej należy Ci się.

Alecta- musialam mieć akt małżeństwa i akty urodzenia dzieci. No i pesele i swój dowód.

Hmm ciekawe czy już działa w urzędzie to, że mają dostęp do aktów wydanych w innych miastach :p

Megami rozumiem Cię i trzymam kciuki ;-) sama często to przeżywam z moimi dzieciakami, a zwłaszcza z Niksonem ;-)

Jeżyk u mnie udawanie by nie przeszło, może dzieciaki słowa "cicho, bo mama śpi" rozumieją na opak..

Ech, miałam sobie tyle kupić i tylko buty do biegania wyrwałam :-p

Ale zrobiłam zakupy na jutrzejszą kolację, bo mam zamiar uwieść męża, wszak bite 6 tygodni, ze mnie już nie leci, a seks mi się po nocach śni, i to z nim!!! :szok:

A po zakupach zrobiłam sobie spa - 30 minut gorrrrącej kąpieli, peeling, muza w uszach, później balsamowanie, aż mi lepiej :-D

Nulini za dzis w lidlu kuoilam stanik do biegania ;-)
Nosze 85E a kupilam 80C
Nie bylo wiekszych i donrze, przymi3rzylam i cyce co prawda splaszczone ale jak skacze to nic nie wypada ze stanika ;-)

Nulini to wspaniałej nocki życzę :)!
Wymieniłam smoczki na takie zwykle z medeli i jak by lepiej im sie je, znaczy mniej leci:)
A z tym dławieniem jedzeniem to już kolejna akcja tylko do tej pory Martynce sie zdazylo wiec na nią bardziej uważałam.
Dziewczyny robią sie każdego dnia bardziej podobne jak są w czapach to mylę córki :) co ze mnie za matka ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425673641.436865.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry