reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Gosiane a dlugo mial?

Alecta mnie tak dwa razy bolal i polozna kazala tylko tym bolącym karmic np.pol dnia czy calą noc. Z drugiego tylko troszke odciągnąc zeby nie cieklo. Rewelka...samo przeszlo jak mlody wszystko wyssal, innymi slowy przeczyscily sie wszystkie kanaliki:)

Ps.kiedy mozna wkladac dziecko do lezaczka bo zapomnialam;D Od 2 miesiąca?

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz juz tak nie pamietam ale na zdjeciach widze ze mial sporo tego. A do lezaczka ja juz klade tylko wkladam na spod kocyk tak ze lezt na plasko

My też czasem do leżaczka wkładamy :-)

Kasiekz ja teraz też bolacym karmiłam, odciagalam, wygrzalam go w kąpieli o du.pa
Mam już 37.6...
Mam nadzieję, że do 40 nie dojdzie...

My juz dawno kładziemy do leżaczka, one są od miesiąca, tzn zależy jeszcze jaki ale ten mój od miesiąca, tylko młody jako ze lubi obserwować to w łóżeczku i kołysce nie chce leżeć bo nic nie widać i się złości. I teść ortopeda powiedział ze w takim może spokojnie leżeć i krzywda się nie dzieje

Alecta powodzenia, oby przeszło!! Skąd takie zapalenie się bierze?

Ja dzisiaj pierwszycraz dałam espumisan bo widać było że ma problemy z puszczaniem bąków.i krostki na buzi też ma,obstawiałam czekolade lub cytrusy ale może rzecztwiście trądzik...Jagoda śpu już od 20,ja przysnełam na filmie...ehh...u pediatry nie byluśmy bo chora.. wiec nie wiem ile mała waży,kolejne podejście w czwartek.

Co za beznadziejny dzień. Zaczęło się od beznadziejnej nocy. M tyle czasu siedział w domu i było dobrze, a teraz ledwo pierwszy dzień do pracy a młody chory. Kaszel nie z tej ziemi. W przychodni powiedzieli mi, że mogą go przyjąć jutro. Jaka q.wica mnie wzięła to nie macie pojęcia. Jak to chorego dziecka nie przyjmie lekarz? Jak tak dalej pójdzie to przeniosę się z powrotem do mojej starej przychodni bo w tej obok mnie są jakieś jaja. Jeden pediatra dziennie.
W ciągu dnia młoda z kolei świrowała. Ma chyba skok 6 tygodnia. Teraz mi się od cycka przez 2 godziny nie chciała odkleić. Dopiero zasnęła. Ale znalazłam na nią sposób, który zawsze sprawia, że odpływam. nastawiłam jej na twarz podmuch z farelki. :-DOdjechała od razu, a tak męczyłam się od dawna bo tylko do łóżeczka i oczy jak 5 zł

Mi też włosy wychodzą garściami. Młoda ma też jakieś wypryski na czole. Masakra...
Kupiłam młodemu takie mega kolorowanki w biedrze. Fajna sprawa. 100x70 2 sztuki z Carsami, Krainą lodu, doktor Dośką, myszką Mini i nie wiem co tam jeszcze. Można wspólnie rodzinnie kolorować :-)

Zdrowia dla wszystkich choruszków. Ja się ogarniam i idę spać

Ostatnia edycja:
Po karmieniu :-) Mały usypia. Też do leżaczka wkładamy ale nie wiem czy wkładki nie kupić :-/ mi włosy nie zmieniły się nic w ciąży i teraz tez spokój.
Rachunek kupy-4 i pierdy jak stary :D mieszanka herbatkowa jaką małemu zrobiłam okazała się być wybuchowa

reklama
Do góry