reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas słabo. Po 2 karmiłam młodą, a Mikołaj u siebie tak strasznie kaszlał. Od jednego do drugiego, to okno otworzyć, to syrop podać, młodą odbić, wody do popicia przynieść...po h chyba zasnął. M do pracy wstawał o 3:50 więc żal było mi go budzić. I tak się nie wyspał. Dzwoniłam już do przedszkola, ale w przychodni to już nikt nie odbiera

Sprite &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-) wyszło moje żarcie :p małą brzuszek coś bolał w nocy i stekala biedna sobie więc za bardzo się nie wyspalam od dzisiaj dieta :p

Dzień dobry :)
Nas dziś problemy brzuszkowe na szczęście ominęły. Ale za to wstawalam do Cypka bo goraczkowal. Mąż się nim zajmował ale ja i tak musialam sprawdzić co i jak ;)

Miłego dnia dla Was no i przede wszystkim zdrówka.

Sprite- trxymam kciuki i czekamy!!!

Ostatnia edycja:
GO SPRITE ! :-D :-D :-D &&&

Moja mała gadzina dopiero teraz poszła spać od 7 :-p sobie wybrała godziny na zabawy :-D nie da mamie pospać :-D ale może dobrze mogłabym złapać taki rytm że o 7 wstaje koniec spania do 11 :-D za to Nina jeszcze śpi :-p śpioch mały ;-)

JEŻYK - ja też zawsze muszę mieć pod kontrolą nawet jak ktoś inny niby ma wartę :-p

Sprite nareszcie! Kciuki zaciskam!!!

U mnie nocka srednia, wzięłam mlodego do siebie i spal dopiero ze mna bo od 2 nie chciał zasnac u siebie. Maz sie nie wyspal bo z kolei Jasiek wolal nas w nocy i on poszedl. Cos sie nam budzi w nocy ostatnio.

Chyba kawy sie napije bo nieprzytomna jestem

reklama
Do góry