reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas słabo. Po 2 karmiłam młodą, a Mikołaj u siebie tak strasznie kaszlał. Od jednego do drugiego, to okno otworzyć, to syrop podać, młodą odbić, wody do popicia przynieść...po h chyba zasnął. M do pracy wstawał o 3:50 więc żal było mi go budzić. I tak się nie wyspał. Dzwoniłam już do przedszkola, ale w przychodni to już nikt nie odbiera

Sprite &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ;-) wyszło moje żarcie :p małą brzuszek coś bolał w nocy i stekala biedna sobie więc za bardzo się nie wyspalam od dzisiaj dieta :p

Dzień dobry :)
Nas dziś problemy brzuszkowe na szczęście ominęły. Ale za to wstawalam do Cypka bo goraczkowal. Mąż się nim zajmował ale ja i tak musialam sprawdzić co i jak ;)

Miłego dnia dla Was no i przede wszystkim zdrówka.

Sprite- trxymam kciuki i czekamy!!!

Ostatnia edycja:
GO SPRITE ! :-D :-D :-D &&&

Moja mała gadzina dopiero teraz poszła spać od 7 :-p sobie wybrała godziny na zabawy :-D nie da mamie pospać :-D ale może dobrze mogłabym złapać taki rytm że o 7 wstaje koniec spania do 11 :-D za to Nina jeszcze śpi :-p śpioch mały ;-)

JEŻYK - ja też zawsze muszę mieć pod kontrolą nawet jak ktoś inny niby ma wartę :-p

Sprite nareszcie! Kciuki zaciskam!!!

U mnie nocka srednia, wzięłam mlodego do siebie i spal dopiero ze mna bo od 2 nie chciał zasnac u siebie. Maz sie nie wyspal bo z kolei Jasiek wolal nas w nocy i on poszedl. Cos sie nam budzi w nocy ostatnio.

Chyba kawy sie napije bo nieprzytomna jestem

reklama
Do góry