reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Brzuch dalej Jagodzie dokucza,płacze jak idą pierdziochy,kupy takie rzadkie idą i teraz jedna była zielonkawa.nie wiem co mogło jej zaszkodzić, na śniadanie by£y kiełbaski,potem kasza manna a na obiad ziemniaki i pieczona karkówka.jak myślicie?

Suseł, u mojej zauważyłam zielonego kleksa na pieluszce. Obstawiam ze bedzie zielona kupa. I za cholerę nie wiem po czym!!! Jadłam to co zawsze. Co prawda pozwoliłam sobie na mały plasterek sera żółtego na śniadanie, ale jadłam wcześniej i nic jej nie było. Także nie wiem gdzie problem...

Doggi Strazak sam i inne pociagi tomki to ci sie dopiero zaczną jak Stachu podrosnie ;)

Bada oj współczuję, mielismy to z Jaskiem, wieczny ryk albo jęczenie. Usypianie to byla katorga ale mija. Dacie radę; )
Indi jak ktos nie mial w domu takiego malucha to nie wie o czym mówi. Takie "dobre rady" mnie do szalu doprowadzaly! Poczytajcie sobie o High need baby na necie, bardzo podnosi na duchu ;)

Nie śpię gdzieś od 4.30, bo najpierw bylo cyckowanie, pozniej kupa i odciaganie nosa, znów cyckowanie.
Mloda niby usnela, ale cos marudzila przez sen i przestala dopiero jak ja przytulilam.

Mam to samo od 2 dni od 5 rano :confused2:

Laski, co się daje do ZUSu???

Wysłałam do księgowej zaświadczenie od gina do macierzyńskiego i akt urodzenia.
Co ona jeszcze składa w ZUSie oprócz druku Z3???
Czy to ja mam coś zanosić albo składać???

Bo to taka nieogarnięta baba, że muszę ją przypilnować, czy wszystko dała :crazy:

Ostatnia edycja:
Nulini- nie pomoge ja miałam tylko dać księgowej właśnie akt urodzenia i zaswiadczenie id gina. A resztą zajęła się ona. :)
Już mi się pokazało na pue że przyznali tylko jeszcze nie mam daty wypłaty.

Mam doła. Piotrek się chyba rozkłada, bierze leki, mam nadzieje że przez noc mu przejdzie. Już mam czarne wizje, że Franek zalapie i będzie trzeba do szpitala :(

Podobno dziecko moze miec kolki lub wlasnie zielona kupke jak lyknie nagle zimnego powietrza. W sensie nawet przy wyjsciu na dwor lub innego pomieszczenia itp

Jezyk wywal meza do innego pokoju i zdrowka dla niego

reklama
Wyrodna ze mnie matka. Moja jak ma zielone kupy to się nawet szczególnie nie zastanawiam po czym. Wiem np, że po pieczonym mięsie miała. Ale to bym bardziej stawiała na zioła niż mięso. Przejmuję się jak ulewa bo jej niedobrze, a i mi z tym praniem super nie jest. Dziś przypuszczam, że winowajcą był miód. Nie przyszło mi do głowy, że zaszkodzi.

agulqa, pierwsze słyszę o tym zimnym powietrzu, ale kto wie...

Do góry