Żelka zdrówka dla Alutki!!! Biedna mała!
Sprite a nie możesz sama sobie wybrać pediatry? Ja jeżdżę na drugi koniec Zgorzelca bo tan jest dobra. Co do pielęgniarek to prawda! U nas w ogóle jest jedna taka co pracę dyplomową pisała o szczepieniach, oczywiście jakie są boskie i cudne, wiec z nią to w ogóle nie gadam bo wiecznie tylko szczepienia i szczepienia
Delicol jest kozak!!! Ola po mleku nan miała kłopoty z brzuszkiem (na szczęście za dnia) i Delicol, jak ręką odjal!
Tasia zdrówka! Biedne maleństwo
Licja oby ruszyło samo
Stokrotka dzielna mamuśka!!
Jezyk u mnie pierwsze dwa dni tak bolała macica przy obkurczaniu że przy każdym karmieniu aż się trzęsłam przed tym bólem :/ na szczęście po dwóch dniach przeszło
LayDeeK kolki mogą być od razu i znam milion dowodów na to
Ja ściągam z lewego cycka 110ml a z prawego 70ml dużo mam mleka, ale młody zarlok i to stąd pewnie.
LayDeeK a co to za list? Stachu nic nie dostaje
Jezyk oj poród SN to super sprawa, ja już nie pamiętam w ogóle o bólu w trakcie a już nic nie bolało w momencie wyschnięcia stacha. Teraz młody bóg
Żelka bo to wszystko od organizmu zależy, ja jestem pewna że też po cc byłabym szybko w formie bo mój organizm mimo tego że jest poje.bany to baaaardzo szybko się regeneruje
Suseł ktoś mi kiedyś mówił o tych sab simplex i właśnie podobno super!
Femme kciuki żeby szybko ruszyła akcja
LayDeeK mój tylko słyszy dźwięk odpinsnego pampersa to w krzyk od razu nienawidzi świecić jajkami. Juz nie mowie jaka depresja jak do kąpieli idzie, jakby ho ktoś ze skóry obdzieral, Ola stwierdziła że dziwny ten Stachu bo latanie na golasa i kąpiel to są najlepsze rzeczy na świecie
Agulqa_b co to znaczy ze przelamany????? Ola była taka wredna przy każdym karmieniu jak brała suta do buzi tov zagryzala i jeszcze tak szczęka na boki ruszała jakby ucierala mi suta to była MASACRA
Goferek nie doluj się, próbuj może ruszy, a jak nie to nie koniec świata! Ola praktycznie od początku na mm była bo pokarm z dnia na dzuen mi zniknął i nie chciał wrócić o zdrowa, szczęśliwa dziewczyna
Stokrotka piękne panienki
LayDeeK mój potrafi 90ml wypić ogólnie pije co 2,5-3h 70ml ale czasem to mało i dopija do 90ml
LayDeeK to kupki dobre ma Stachu tez wali takie pierdy że tatuś przy nim może się schować! U twojej ewidentnie na kolki wygląda
Mommy oszaleli? Ja to bym była załamana ze dopiero w poniedziałek
Jezyk super! Daj znać jak w domku wam
U mnie na oddziale tez wszyscy ze jestem stworzona do porodów bo jestem ewenementem ze tak szybko urodziłam mając długą szyjkę na porodowce
spoko rodzic mogę ale kuźwa ciąża to trauma na najbliższe 10-20lat
Sprite a co u ciebie????
Alecta łącze Sue w bólu, Ola nadal chora, już nie gorączkuje ale ma paskudny suchy kaszel i jest wredna. Teraz śpi wiec mam chwile żeby pisać i jeść śniadanie
Kasiekz zuch chłopak pięknie przybiera
mój nie. Wiem ile ma teraz ale ewidentnie urósł może nie w szerz ale na Długość bo ciuchy które miał na wyjściu ze szpitala i się e nich topil teraz są takie akurat!!
Alecta Stachu zasypia przy dźwięku laktatora