reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Doggi- :( :( no nie wiem, co Ci napisać. No Ty wiesz, że jak nikt znam Twój ból i myslalam że dziś chociaż Tobie się uda. No trzymaj się.

reklama
Doggi!!!!
:((( Nie denerwuj sie. Stachowi jest tam najwyraźniej bardzo dobrze. Pomysl w ten sposób.
A Ty dzisiaj śmiało możesz upiec karpatke!!!! Głowa do góry!!!

Ja od 2,5h gnije na izbie przyjęć. Nie było wolnych łóżek, dopiero po obchodzie się zwolniły więc już wiem, że nie odesla mnie do domu..

Doggi, :confused2: nie wierze! chyba jakaś pomyłka! :szok::szok:
przykro mi :-( trzymaj się!
a czemu wywoływanie u Ciebie dopiero 23.01.? Twój termin jest chyba za 2 dni, co? więc długo musisz czekać :/

Ostatnia edycja:
Doggi, ale dowcipbis ten Twoj Stachu, gdzie on jeszcze miejsce zbajduje na fikolki? A moze wcale nie trzeba bedzie wywolywac I Stachu nagle Sam sobie bedzie chcial wyjsc? Hehe sama widzisz, ze on jest nieprzewidywalny ;)

reklama
ja pierdziele
jak tak czytam m.in o doggi, nieobecnej czy innych dziewczynach to oczy mi z orbit wychodza
po cho.lere kaza przyjsc do szpitala jak odsylaja do domu:confused:
po cho.lere kaza przyjsc do szpitala skoro jak nie ma miejsc to i tak Cie nie przyjma:confused:

w jakim my chorym kraju zyjemy... wiem to nie od dzis, ale z kazdym dniem rozne sytuacje utwierdzaja mnie w przekonaniu ze to jedna wielka porazka!!!

mały śpi nadal, więc ja korzystając z okazji rozebrałam choinke i wyniosłam do pokoju graciarni :D
odkurzyłam mieszkanie (szczotka do odkurzacza znalazła sie w naszej piwnicy... ciekawe jak skoro wyprowadzając się od ł rodziców jej nie było, a tu nagle bach! znalazła się u nas... czasem mam wrażenie, że ktoś 'pozycza' nasze rzeczy i niepostrzeżenie później podrzuca), zaraz ide myć podłogi tylko słyszę, że mały Ro(j)bert się przebudza ;) trzeba więc butle w ruch wziąć ;)

Do góry